ENGLISH  
 
 
 
 
   
Εκδρομές στην Κρήτη
 
 
Αρκάδι - Ρέθυμνο - Χανιά
 

Η Μονή Αρκαδίου απέχει 23 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου και η πρώτη ολοκληρωμένη φρουριακή μορφή της δημιουργήθηκε την τελευταία περίοδο της Ενετοκρατίας.

 
 
Βάρκα με γυάλινο πάτο
 

Ανακάλυψε τη μαγεία του νυχτερινού βυθού.

 
 
Γραμβούσα-Μπάλος
 

Στα βορειοδυτικά της Κρήτης βρίσκεται η Γραμβούσα. Πρόκειται για μια χερσόνησο στα δυτικά της οποίας απλώνεται η μαγευτική παραλία του Μπάλου. Στη χερσόνησο της Γραμβούσας υπάρχει ένα κάστρο το οποίο έχτισαν οι Βενετοί και το χρησιμοποιούσαν ως φρούριο ενάντια στους επίδοξους κατακτητές που κατά καιρούς θέλησαν.

 
 
Ελούντα – Σπιναλόγκα
 

Η Σπιναλόγκα είναι μικρό νησί κοντά στην Ελούντα στην Ανατολική Κρήτη. Η Σπιναλόγκα έχει γίνει γνωστή σαν το νησί των λεπρών, αφού εδώ απομονώνονταν οι λεπροί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι το 1957.

 
 
Ιππασία
 

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται η καθημερινή ελεύθερη ιππασία. Οργανώνονται 2 ειδών εκδρομές..

 
 
Καταδύσεις
 
  • Discover Scuba Diving απευθύνεται για τους ανθρώπους που έχουν την άμεση επιθυμία να δοκιμάσουν να καταδυθούν χωρίς να διαθέτουν πιστοποιητικό κατάδυσης..
  •  Οι Πιστοποιημένοι Δύτες  μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες καταδυτικές εκδρομές, συνοδευόμενοι από divemasters σε συναρπαστικές τοποθεσίες..
 
 
Κνωσσός – Μουσείο
 

Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού, σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5ο αι. Είναι χτισμένο στο λόφο της Κεφάλας, με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα αλλά και στο εσωτερικό της Κρήτης. Κατά την παράδοση, υπήρξε η έδρα του σοφού βασιλιά.

 
 
Κρητική Βραδιά
 

Η μουσική και χορός είναι ένα παραδοσιακό μέρος της ζωής των κρητικών ανθρώπων..

 
 
Λασίθι
 

Ο Νομός Λασιθίου είναι ο ανατολικότερος νομός της Κρήτης.Στις τρεις πλευρές του το Λασίθι βρέχεται από θάλασσα : το Κρητικό πέλαγος από τα βόρεια, το Καρπάθιο ανατολικά και το Λιβυκό στα νότια. Δυτικά είναι ο Νομός Ηρακλείου με φυσικό όριο την οροσειρά Δίκτη.Πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου είναι ο Άγιος Νικόλαος.

 
 
ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!
 

Κριτσά-Οροπεδιο Καθαρού-Αγ.Παρασκευή-Φαράγγι Σαρακίνας-Μυρτος.

 
 
Φαράγγι Σαμαριάς
 

Το Φαράγγι της Σαμαριάς βρίσκεται στην Κρήτη, στο νότιο τμήμα του νομού Χανίων. Με μήκος 16 χιλιομέτρων, είναι ίσως το μεγαλύτερο σε μήκος φαράγγι της Ευρώπης μετά από το φαράγγι του Βερντόν στη Γαλλία. Είναι Εθνικός Δρυμός της Ελλάδας από το 1962 και φιλοξενεί πολλά ενδημικά είδη πουλιών και ζώων, το πιο γνωστό από τα οποία είναι ο κρητικός αίγαγρος γνωστός και σαν κρι-κρι.

 
 
Χρυσή Νήσος
 

Η Νήσος Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι Βρίσκεται 8 μίλια νότια της Ιεράπετρας. Οι Γεραπετρίτες την αποκαλούν απλώς «Νησί» καθώς υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, μια σχέση που χάνεται μέσα στο χρόνο.

 
 
 
 
 
 
 
Οι Υπηρεσίες μας
 
πραγματοποιούμε τις επιθυμίες σας
 
 
Ελληνικοί Προορισμοί
 
δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί
 
 
Εκδρομές
 
στην Κρήτη
 
 
 
 
Αρχική | Εταιρία | Υπηρεσίες | Εκδρομές | Επικοινωνία
  Ακολουθήστε μας στο Facebook
   
Terra Santa Travel - copyright 2013 | σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY  
 
   
Terra Santa Travel
TERRA SANTA TRAVEL προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι ονειρεύονται για τα ταξίδια τους.