ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (3 ΗΜΕΡΕΣ)

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

155

Δεκέμβριος . . . Το παραμύθι ξεκινά. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΣΤΑ  ΧΑΝΙΑ


ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ  ΤΟΥ   ΧΡΙΣΤΟΥ  ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ  ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ     ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑ


24  με 26 Δεκεμβρίου.

Χανιά - Σπήλαιο Μαραθοκεφάλας - Λίμνη Αγιάς – Κορακιές - Βρύσες - Σωματάς.


Κυριακή 24/12
Αναχώρηση από το Ηράκλειο και κάνοντας στάση για καφεδάκι θα φτάσουμε στα όμορφα Χανιά. Ο εορταστικός διάκοσμος και η μουσική κυριαρχούν στην όμορφη πόλη!! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα μας προσφέρει την ευκαιρία για παιχνίδι και ξεφάντωμα με περισσότερες από 20 εκδηλώσεις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος έως την ώρα που  θα αναχωρήσουμε για το σπήλαιο του Αι Γιάννη του Ερημίτη όπου θα παρακολουθήσουμε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου. Η ήρεμη και επιβλητική ομορφιά του σπηλαίου και η αναπαράσταση που θα δούμε θα μας κάνουν να νοιώσουμε πολλά συναισθήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Δευτέρα 25/12
Χρόνια πολλά. Πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρωινό και αναχώρηση στις 11.00 για μια υπέροχη τοποθεσία που οι εικόνες χαλαρώνουν τον επισκέπτη τη Λίμνη Αγιάς. Ένας σημαντικός υδροβιότοπος όπου θα έχουμε το χρόνο να κάνουμε τη βόλτα μας στη λίμνη να απολαύσουμε το καφεδάκι μας αλλά και το τοπίο. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα μας συνοδεία ζωντανής μουσικής. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
Τρίτη 26/12
Πρωινό κι επιστρέφοντας για Ηράκλειο θα επισκεφθούμε την Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, ένα ιστορικό γυναικείο μοναστήρι που είναι γνωστό  κι ως Μονή Καλογραιών. Αφού μάθουμε την ιστορία του και κεραστούμε από τις φιλόξενες καλόγριες θα πιούμε το καφεδάκι μας στο καταπράσινο χωριό Βρύσες και θα πάμε στο χωριό Σωματά για το μεσημεριανό μας  για να κλείσουμε το 3-ήμερο μας με χορό και τραγούδι. Επιστροφή στο Ηράκλειο γεμάτοι χαρά και προσδοκία για τα καλύτερα!!!

Τιμή ατόμου € 155


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Mεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 Διανυκ/σεις σε κεντρικό ξενοδοχείο-Hotel Arkadi.
  • 2 Πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.
  • Γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Δεκεμβρίου.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Τηλ. 1: +30 28970 42609

    Τηλ. 2: +30 6946 082751

    Φαξ: +30 2810 761400