5 ημέρες ταξίδι στη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!Βόλος-Θεσ/νίκη-Ονειρούπολη Δράμας-Μπάνσκο

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

225

Δεκέμβριος και το παραμύθι ξεκινά..Ταξίδι στη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων την <<Ονειρούπολη Δράμας>>Η πόλη που μας παρασύρει στο δικό της παραμύθι και μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος της.

ΒΟΛΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ -ΜΠΑΝΣΚΟ Αναχώρηση από Ηράκλειο 22 Δεκεμβρίου

    1η μέρα 22/12/. Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά.

2η μέρα 23/12/ Άφιξη στον Πειραιά  επιβίβαση στο πούλμαν και με τις κατάλληλες στάσεις το μεσημεράκι θα είμαστε στο φιλόξενο  Βόλο που θα έχουμε χρόνο στη παραλία να απολαύσουμε τσιπουρομεζέδες στα ταβερνάκια με θέα τη θάλασσα.Συνεχίζουμε για το τελικό μας προορισμό τη Θεσσαλονίκη,και θα κάνουμε μια στάση στη Πλατεία Αριστοτέλους,που είναι πανέμορφη στολισμένη γιορτινά και μουσικές παντού.Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας που είναι 900μ. από το Λευκό Πύργο.Τακτοποίηση-Δείπνο και ελεύθερος χρόνος για νυκτερινή βόλτα.

3η μέρα 24/12/.Πρωινό και αναχώρηση ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ. Μια ονειρική πόλη στην οποία κατοικούν τουνελόδρακοι, ξωτικά, νεράιδες, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι και κυρίως ο ίδιος... ο Άγιος Βασίλης! Η ατμόσφαιρα της πιο αγαπημένης γιορτής του χρόνου συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθεί υπέροχες διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, ξεπροβάλει στις φωτισμένες λιμνούλες, πηδά από νούφαρο σε νούφαρο, σκορπίζεται από τις καμινάδες των μικρών ξύλινων σπιτιών, φτάνοντας ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα παρασύροντας στον ρυθμό των ημερών, όλους μας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και (προαιρετικό) Ρεβεγιόν η όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν την εορταστική Θεσσαλονίκη που είναι γεμάτη από τη λάμψη των γιορτών!Διανυκτέρευση.

4η μέρα 25/12/. Πρωινό και αναχώρηση για Βουλγαρία.Κάνοντας μια μικρή στάση στα αφορολόγητα θα συνεχίσουμε για το διάσημο Μπάνσκο,όπου θα δούμε το άγαλμα του Παισιου Χιλανδάρη,την πλατεία με τα παραδοσιακά σπίτια του Μπάνσκο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα πολλά μαγαζάκια και για τους πιο τολμηρούς της παρέας να πάρουν το τελεφερίκ και να φτάσει εως τις πίστες του σκί Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο-διανυκτέρευση.

5η μέρα 26/12/. Μετά το πρωινό αναχώρηση  για το λιμάνι του  Πειραιά με τις ανάλογες στάσεις για καφεδάκι και γεύμα  για να πάρουμε το πλοίο μας για Ηράκλειο.

6η μέρα 27/12/.  Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.(MinoanLines)
  • Ασφαλές και Άνετο ταξίδι με τα νέα πολυτελή Λεωφορεία μας
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 900 μ. από το Λευκό Πύργο
  • 3 Πρωινά και  2 δείπνα σε Πλούσιους μπουφέδες.
  • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
     ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Ποτά στα γεύματα
 • Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν
 • Δημοτικός φόρος ανα διανυκτέρευση που πληρώνονται στο ξενοδοχείο
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: * Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν €30 με εορταστικό πλούσιο μενού σε μπουφέ,ποτά,μουσική DJ. * Απαραίτητη προυπόθεση ταυτότητα νέου τύπου για την εκδρομή στο Μπάνσκο. Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €15 ανα διαδρομή ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  70€ Παιδιά από 4-11  ετων €190 Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο : 2810-390912