2-ΗΜΕΡΟ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

98

2-ήμερο 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά


Ένα μαγευτικό 2μερο στη Δυτική Κρήτη. Τοπία και οικισμοί που το φθινόπωρο και ο χειμώνας τους ταιριάζουν πολύ. Η καλύτερη περίοδος για να ανακαλύψετε την ενδοχώρα αυτού του τόπου είναι τώρα!


Ρέθυμνο - Χανιά - Τοπόλια - Σπήλαιο Σοφίας του Θεου - Ελος


Σάββατο 28/10
Αναχώρηση γύρω στις 09.00 το πρωί για  το Βενετσιάνικο Ρέθυμνο οπου θα παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.Ελευθερος χρονος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης που είναι ένας λαβύρινθος γεμάτος εκπλήξεις. Χαίρεσαι να περπατάς και να ρουφάς κάθε ανάσα αυτής της πόλης. Συνεχίζουμε για τα ομορφα Χανιά και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας που είναι στο κέντρο της πόλης! Διανυκτέρευση.
Κυριακή  29/10
Πρωινό  και αναχώρηση για το μεγαλύτερο κασταναχώρι της Κρήτης, περνώντας απο  το άγριο «Τοπολιανό φαράγγι» με το εντυπωσιακό τούνελ, θα παρουμε το μονοπάτι με τα 200 περίπου σκαλοπάτια, για να θαυμάσουμε το μεγαλοπρεπές σπήλαιο και το ναό της Σοφίας του Θεού που τα περιβάλλουν τόσοι θρύλοι!!Επόμενη  στάση μας στο Έλος το σημαντικότερο από τα Καστανοχώρια των Χανίων. Το καστανοχώρι που σου κλέβει την καρδιά.Ενα παραδοσιακό χωριουδάκι  πλάι σε καστανιές, ελιές, πλατάνια και άλλα δέντρα, ενώ υπάρχουν πολλές πηγές με καθαρό νερό.Ελευθερος χρόνος να γευτουμε παραδοσιακα νοστιμα εδεσματα και θα παρουμε το δρόμο της επιστροφής.
 

Τιμή ατόμου    € 98


   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας.
 • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Μια διανυκτέρευση   σε κεντρικό  ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Σημείωση:
 1. Διαφορά Μονόκλινου € 35

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400