ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

70

Στο ανατολικότερο άκρο της επαρχίας Σητείας που είναι και το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης στο ακρωτήριο Κάβο Σίδερο το αρχαίο Σαμώνιο και πάνω σε ένα κωνικό λόφο κοντά σε βράχια που τα δέρνουν μανιασμένα κύματα είναι φωλιασμένο το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτη!

2-ήμερη εκδρομή για την εορτή του Αγ. Ισιδώρου στη Ναυτική Βάση στην Σητεία!            


Σητεία: Η πόλη που «αγγίζει» το απέραντο γαλάζιο και σαγηνεύει με την ηρεμία της


ΑΓ. ΙΣΙΔΩΡΟΣ  - ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ- ΣΗΤΕΙΑ-


Παρασκευή 03/02
Αναχώρηση  μετά το μεσημέρι  για την  Σητεία πατρίδα του Μύσωνα  ενός από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας ,αλλά και του ποιητή του Ερωτόκριτου Βιτσέντζου Κορνάρου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη στην ωραία αμφιθεατρική πόλη της  Σητείας.Διανυκτέρευση.
Σάββατο 04/2
Πρωινό και αναχώρηση για το πιο Β. Α. άκρο της Κρήτης και μέσα στη Ναυτική Βάση που ανοίγει μια φορά το χρόνο βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγ. Ισιδώρου όπου παρουσία των αρχών της Βάσης και του Ηγουμένου της Μονής Τοπλού θα παρακολουθήσουμε τον πανηγυρικό εσπερινό. Μετά το τέλος της λειτουργίας θα επισκεφθούμε την Μονή Τοπλού  με τις μοναδικές εικόνες του 15ου αιώνα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφικό Αγ. Νικόλαο και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Τιμή ατόμου € 70


Περιλαμβάνονται:

  • Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδ/χειο 3* με πρωινό
  • Κλιματιζόμενο πούλμαν σ΄ολη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης