4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΤΙΣ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

275

4-ήμερη εκδρομή Αγίου Πνεύματος! ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!!!


Σε αυτό το ταξίδι συνδυάζουμε τα βράδια μας στην πλανεύτρα Θεσσαλονίκη, με τα μοναδικά στέκια της και την ημέρα στις καταπληκτικές παραλίες της Χαλκιδικής!!!

Βόλος - Θεσσαλονίκη - Ουρανούπολη - Αρναία - Σιθωνία - Γύρος Κασσάνδρας

 
1η μέρα 09/06
Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου στις 20.00 κι επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 10/06
Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τον Βόλο. Μια πόλη φιλόξενη, γοητευτική, που απλώνεται στα πόδια του Πήλιου αγκαλιάζοντας τον Παγασητικό κόλπο. Η αίσθηση που θα μας αφήσει δεν ξεχνιέται. Με την κουζίνα σε πρώτο πλάνο, η γεύση από τους μεζέδες στα τσιπουράδικα θα χαραχτεί στη μνήμη μας βαθιά. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για την 2η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας τη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο -Διανυκτέρευση.
3η μέρα 11/06
Πρωινό και αναχώρηση για την  πανέμορφη Χαλκιδική. Θα γνωρίσουμε την διάσημη διώρυγα της Ποτίδαιας  και θα κάνουμε τον γύρω του πρώτου ποδιού, της Κασσάνδρας. Θα σταματήσουμε να προσκυνήσουμε στο εκκλησάκι της Παναγίας της Φανερωμένης και θα μάθουμε την πολύ συγκινητική ιστορία της. Συνεχίζουμε απολαμβάνοντας τα καταπληκτικά τοπία θα κάνουμε μία στάση στην Καλλιθέα για φωτογραφίες και ένα καφεδάκι. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε προς το μεσαίο πόδι της Χαλκιδικής την Σιθωνία. Περνώντας από την Γερακινή και την ξακουστή Νικήτη θα φτάσουμε στο Νέο Μαρμαρά με τις καταπληκτικές παραλίες και ακριβώς απέναντι το Πόρτο Καρράς. Εδώ θα έχουμε αρκετό χρόνο για ένα μπάνιο (μη ξεχάσετε το μαγιό σας) και φαγητό από ψαροταβέρνες, σουβλατζίδικα, πιτσαρίες κλπ. Μετά από αυτή την καταπληκτική ημέρα συνεχίζουμε για την Θεσσαλονίκη.  Δείπνο, Διανυκτέρευση.
4η μέρα 12/06
Σήμερα θα αναχωρήσουμε 07:45 αφού βεβαίως πάρουμε το πρωινό μας πριν. Η διαδρομή μας περνά από την όμορφη λίμνη Βόλβη, τα Στάγειρα όπου εκεί γεννήθηκε ο Αριστοτέλης το 384 πχ. και έξω από το Στρατώνι με τα γνωστά μεταλλεία του. Μάλιστα λένε ότι εκεί υπάρχει ο θησαυρός του Αλέξανδρου. Φτάνοντας στην Ουρανούπολη μας περιμένει το πλοίο που θα κάνουμε για τρεισήμισι ώρες τον περίπλου του Αγίου όρους. Το εισιτήριο πληρώνεται εξ ιδίων. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα γίνεται ξενάγηση στα 10 μοναστήρια που θα γνωρίσουμε. Οι φίλοι μας που δεν ακολουθήσουν την κρουαζιέρα Επιστρέφοντας θα καθίσουμε δυόμιση ώρες στην Ουρανούπολη και έτσι θα έχουμε τον χρόνο να κάνουμε μπάνιο στην όμορφη αμμουδιά με θέα τον Άθωνα. Ο χρόνος επίσης μας φτάνει να γευματίσουμε στα παραλιακά ψαροταβερνάκια. Το απογευματάκι αναχωρούμε προς το πανέμορφο βουνό του Χολομώντα και θα κάνουμε στάση στην γραφική ορεινή Αρναία. Η Αρναία, είναι ένα από τα γραφικότερα χωριά της βόρειας ορεινής Χαλκιδικής,   και έδρα της Μητρόπολης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.   Έχει χαρακτηρισθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως «Ιστορικός Τόπος» και «Παραδοσιακός Οικισμός. Θα θαυμάσουμε τα καταπληκτικά σπίτια, μπορούμε να αγοράσουμε μέλι που φημίζεται της περιοχής, να πιούμε ένα καφεδάκι και επιστρέφοντας θα απολαύσουμε μία διαφορετική πολύ όμορφη διαδρομή περνώντας από τον Άγ. Πρόδρομο, την Γαλάτιστα και το Μνημείο του καπετάν Χάψα. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη.  Δείπνο και  Διανυκτέρευση. Απολαύστε την βραδιά σας.
5η μέρα 13/06
Σήμερα αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης με το πούλμαν. Αναχωρούμε και καθ’ οδόν θα σταματήσουμε να γευματίσουμε στο self-service της Λάρισας και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο.
6η μέρα 14/06
Άφιξη στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 275


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
 • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο Metropolitan hotel 4* με πρωινό & δείπνο
 • Καθημερινές περιηγήσεις
 • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
 • Διόδια
 • Δημοτικοί φόροι 3€ ανά δωμάτιο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 
 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
 • Εισιτήριο πλοίου Αγίου Όρους
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
 • Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 η ΑΒ3  € 15
 • Διαφορά Μονόκλινου € 90
 • Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 30% της αξίας του εισιτηρίου.
 • Η διάθεση θέσεων γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές στα ταξίδια εσωτερικού.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400