ΚΑΝΤΑΝΟΣ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΚΑΛΥΒΕΣ (Αγίου Πνεύματος)

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

130

3-ήμερο στη Δ. Κρήτη! Ενα κομμάτι από τον παράδεισο! Κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες παραλίες, σμαραγδένιες θάλασσες, τιρκουάζ νερά, άμμος σε όλες τις αποχρώσεις, βότσαλα που λάμπουν στον ήλιο, καταπράσινη φύση. Ελάτε μαζί μας σε ένα χαλαρωτικό 3μερο στη

Κάντανος – Παλαιόχωρα - Καλύβες


11 -13 Ιουνίου (Αργία Αγ. Πνεύματος) 

  Σάββατο 11/06
Αναχώρηση το πρωί για τη Δυτική Κρητη κάνοντας στάση για καφεδάκι. Συνεχίζουμε για το μαρτυρικό χωριό Κάντανος που γνώρισε όσο λίγα στο κόσμο την θηριωδία του κατακτητή. Αφού θυμηθούμε την ιστορία του, κάνουμε τη βόλτα μας και δοκιμάσουμε τα νοστιμότατα γλυκά τους συνεχίζουμε για τον επίγειο παράδεισο της Κρήτης με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και καταπράσινους ορεινούς όγκους την Παλαιόχωρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
Κυριακή  12/06
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε την ομορφιά του τόπου και τα πεντακάθαρα νερά της Θάλασσας. Το βραδάκι βόλτα στα γραφικά καλντερίμια της μικρής πόλης και βραδινή διασκέδαση στις αμέτρητες επιλογές της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Δευτέρα 13/06
Πρωινό και αναχώρηση για  τον Αποκόρωνα, και στο γραφικό ψαροχώρι Καλύβες θα έχουμε χρόνο για το μπάνιο και το γεύμα μας. Η κεντρική παραλία των Καλυβών  είναι μία αμμουδιά πεντακοσίων περίπου μέτρων, με ρηχά νερά. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες αλλά και σημεία χωρίς οργάνωση. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας στάση για καφεδάκι στο γραφικό παραλιακό χωριό Πάνορμο.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ € 130


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας.
 • ( 2 ) διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο με πρωινό & δωρεάν ξαπλώστρες -ομπρέλες στη παραλία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
    Σημείωση:
 1. Διαφορά Μονόκλινου € 30
 2. Εγγραφές μόνο με προκαταβολή έως 20 Μαΐου. Περιορισμένες θέσεις.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400