Αδριανούπολη “3 Ημέρες”

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ταξιδέψτε μαζί μας στο εξωτερικό

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

250

Αδριανούπολη:  Μοναδική εμπειρία εικόνων, γεύσεων και αρωμάτων.


Από την πόλη του Αδριανού της ρωµαϊκής περιόδου στην Βυζαντινή Πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Από την δεύτερη πρωτεύουσα των Οθωµανών στην Πόλη των Βυζαντινών. Όταν η ιστορία εξελίσσεται και η πραγµατικότητα αλλάζει οι πολιτισµοί συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν στο πρίσµα της πραγµατικότητας. Η πανέµορφη Αδριανούπολη είναι έτοιµη να σας υποδεχθεί και να σας χαρίσει µοναδικές εµπειρίες. 


3ήμερη Αεροπορική εκδρομή: 25 με 27 Μαρτίου. Σούπερ προσφορά!!Τιμή ατόμου €250


Προλάβετε θέσεις στις Early Booking. Μετα τις 20 /2/ η τιμή θα προσαρμόζεται κατόπιν ζήτησης!!

Κάντε κράτηση τώρα!

1η μέρα 25/03/23

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο Ηράκλειου και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με απ΄ευθειας πτήση. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα σύνορα με τις κατάλληλες στάσεις. Ελεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε για το «Παρίσι της Ανατολής», την Αδριανούπολη (Edirne). Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, όπου έχετε τη δυνατότητα εκτός από τις αγορές σας να θαυμάσετε τα γραφικά σπίτια βγαλμένα από μια άλλη εποχή και να δοκιμάσετε την τουρκική παραδοσιακή κουζίνα. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ που θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει ευεξία. Διανυκτέρευση. 2η μέρα 26/03/23

Πρωινό και σημερα θα περιηγηθούμε σε παλιά ελληνικά κτίσματα όπως το «Ζάππειο Παρθεναγωγείο», το «Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο» που είχε ιδρυθεί το 1872, το Μουσείο Υγείας ,και θα δουμε το εκπληκτικό έργο αρχιτεκτονικής του Mimar Sinan – Selimiye Camii με τους 4 μιναρέδες, το αυτοκρατορικό τζαμί, καθώς θεωρείται το σημαντικότερο έργο του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν.Eλεύθερος χρόνος για τις αγορές μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3ημέρα 27/03/23

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επιστρέφοντας θα περάσουμε από το Κάραγατς και αναλόγως τον χρόνο μας, θα επισκεφτούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό του εκεί που κάποτε στάθμευε το διάσημο ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Αφιξη στη Θεσσαλονίκη οπου θα παρουμε την πτηση μας για την επιστροφή μας στο Ηρακλειο.

Τιμή ατόμου 250€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Ηρακλειο-Θεσ/κη-Ηρακλειο με την Sky express.
 • Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • 2 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
 • Φοροι Αεροδρομίων.
 • Mια χειραποσκευή εως 8 κιλά.
 • Μια αποσκευή εως 20 κιλά.
 • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός συνοδός.
 • Τοπικός συνοδός.
 • Φ.Π..Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισοδους σε αξιοθεατα
 • Φόρος διανυκτέρευσης που καταβάλετε στο ξενοδοχείο με την αφιξη.
Πτήσεις:
 1. • 25/03/23 : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 08.50 – 10.05
 2. • 27/03/23 : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 21.00 – 22.15
  ΠΡΟΣΟΧΗ! 
 1. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.
 2. Αντίστοιχα κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (π.χ. αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κλπ.).
 3. Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση του δεύτερου γονέα.
 4. Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν χωρίς γονείς, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400