Καθαρά Δευτέρα στο «Μπουρανί» Τυρνάβου

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

180

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019.


Ελάτε να ζήσουμε τη μαγεία του Καρναβαλιού. Μάσκες -μεταμφιέσεις- χρώματα.


Γοργοπόταμος – Λάρισα – Τρίκαλα – Βόλος - Τύρναβος


Αναχώρηση  από Ηράκλειο 8 Μαρτίου.1η μέρα 08/03
Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου και  επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 09/03
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και με τις ανάλογες στάσεις θα φτάσουμε στην ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου. Θα δούμε το σημείο όπου συνέβη το κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Αντίστασης στη νεότερη ιστορία. Συνεχίζουμε για τη νεότερη πόλη της Θεσσαλίας στους πρόποδες της Πίνδου με τη μαγευτική φύση και την αυθεντική παράδοση τη Καρδίτσα. Γνωστή και ως < το Άμστερνταμ της Ελλάδας> αφού το ποδήλατο θεωρείται το επίσημο μέσο μετακίνησης για όλους. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να κάνουμε τη βόλτα μας στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα άφιξη στη πρώτη ψηφιακή πόλη της Ελλάδας τα Τρίκαλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
3η μέρα 10/03 
Πρωινό  και  αναχώρηση για τη πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας το  Βόλο, όπου  με γιορτινή διάθεση υποδέχεται τους επισκέπτες της στη παραλία. Κέφι, χορό, τραγούδι για όλες τις ηλικίες, για κάθε διάθεση. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φυσικά σε ένα από τα πολλά τσιπουράδικα τους νόστιμους μεζέδες τους. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  4η μέρα 11/03  
Πρωινό  και αναχώρηση για  το ξακουστό καρναβάλι του Τύρναβου  που θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Καρναβάλι της Κεντρικής Ελλάδας. Γιορτάζουν τη γονιμότητα της γης, την καρποφορία της φύσης και την ευχαριστούν για τους καρπούς της. Τραγουδούν και χορεύουν με αποκριάτικα τραγούδια και πειράζουν τους παραβρισκόμενους. Ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών. Αφορμή φυσικά το περίφημο «Μπουρανί» που συνδέεται με την αρχή της Άνοιξης και  τη γονιμότητα. Μετά το μεσημέρι  αναχώρηση για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο.
5η μέρα 12/03
Άφιξη στο Ηράκλειο.  

  Τιμή Ατόμου €180                
 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
*  ΤΑκτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική Θέση.
* 2 διαν/σεις σε  ξενοδοχείο 3* σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης
* Συνοδός του γραφείου μας
*ΦΠΑ
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Eισόδοι σε Αρχαιολογικούς χώρους
* Φόρος διανυκτέρευσης 1,50€ ανά δωμάτιο
  Παιδιά από 5-11 ετών  € 165
Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €30.