ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΛΦΟΙ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

210

4-ήμερη Εκδρομή σε Αράχωβα – Παρνασσός- Δελφοί- Γαλαξίδι-Ναύπακτος- Οδοντωτός Καλάβρυτα – Διακοπτό!


Ένας χειμερινός προορισμός πολλών αστέρων! 


Αναχώρηση από Ηράκλειο 26 Ιανουαρίου & 23 Φεβρουαρίου

1η μέρα
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν μας και αναχώρηση για το μπαλκόνι του Παρνασσού την Αραχωβα! Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε στο κοσμοπολίτικο χωριό τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, Πέτρινα σπίτια, την αξεπέραστη φυσική ομορφιά, και τις τοπικές λιχουδιές… Συνεχίζουμε για Δελφούς. Ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στους Δελφούς θα συναντήσετε τους θεούς. Μέσα από τα αξιοθέατα των Δελφών θα βιώσετε την αρμονία που δένει ανθρώπους και θεούς. Τα συναισθήματα, που γεννά ο ιερός χώρος, δεν περιγράφονται με λέξεις. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και η επόμενη στάση μας θα είναι στην αρχοντική κωμόπολη της Φωκίδας µε το σημαντικό ναυτικό παρελθόν το Γαλαξίδι. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Ναύπακτο όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για το Τρίκορφο Φωκίδως οπου θα επισκεφθούμε την Μονή Αγ. Αυγουστίνου και Σεραφείμ μοναδική για τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες της όπου θα μας υποδεχθούν οι περίφημοι παπαροκάδες. Συνεχίζουμε την καταπληκτική διαδρομή μας μέσα από το πανέμορφο Ελατοδάσος και επόμενη στάση μας θα είναι στις κατακόμβες της Ιεράς Μονής Αγ. Νεκταρίου. Επιστροφή στη γραφική πόλη Ναύπακτο και ελεύθερος χρόνος να περπατήσουμε στα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης, το Βενετσιάνικο κάστρο ,το Ενετικό λιμάνι! Διανυκτέρευση.
4η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για το Διακοφτό και επιβίβαση (προαιρετικό) στον Οδοντωτό για μια μοναδική διαδρομή! Ο Οδοντωτός διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού, περνά από το χωριό Ζαχλωρού και καταλήγει στα Καλάβρυτα. Άφιξη στα Καλάβρυτα και ελεύθερος χρόνος. Λίγο πριν αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στο Πειραιά όπου θα πάρουμε το πλοίο θα επισκεφθούμε το μνημείο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών αγωνιστών που τιμά τη μνήμη των αγωνιστών και ηρώων του ελληνικού αντιστασιακού κινήματος κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.
5η μέρα
Άφιξη στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 210   


Περιλαμβάνεται:

 1. Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.
 2. Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας.
 3. 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Ναύπακτο 4* με πρωινό.
 4. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 5. Συνοδός του γραφείου μας.
 6. Διόδια - Γέφυρα
Δεν περιλαμβάνεται:
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους.
 • Εισιτήριο Οδοντωτού.
 • Φόρος διανυκτέρευσης
 • Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €15 ανά διαδρομή

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400