Πραγματ/θηκε: 2 ημέρες στη Δυτική Κρήτη

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

75

2ΜΕΡΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ!! Σμαραγδένιες θάλασσες, τιρκουάζ νερά, άμμος σε όλες τις αποχρώσεις, βότσαλα που λάμπουν στον ήλιο, άγρια βράχια, καταπράσινη φύση. Ελάτε μαζί μας σε ένα χαλαρωτικό 2ήμερο στο
Πάνορμο - Καλύβες - Καστέλι Κισάμου – Χρυσοσκαλίτισα - Ελαφονήσι
Σάββατο 31/8 & Κυριακή 01/09


Σάββατο 31/8
Αναχώρηση το πρωί για τη Δυτική Κρήτη κάνοντας στάση για καφεδάκι στο γραφικό παραλιακό χωριό Πάνορμο. Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο για τον Αποκόρωνα, και στο γραφικό ψαροχώρι Καλύβες θα έχουμε χρόνο για το μπάνιο και το γεύμα μας. Η κεντρική παραλία των Καλυβών είναι μία αμμουδιά πεντακοσίων περίπου μέτρων, με ρηχά νερά. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες αλλά και σημεία χωρίς οργάνωση. Μεγάλο πλεονέκτημα της παραλίας στις Καλύβες είναι ότι σε ολόκληρο το μήκος της υπάρχουν μεγάλα αλμυρίκια, οπότε όσοι επιθυμούν μπορούν να βρουν φυσική πυκνή σκιά. Συνεχίζουμε για Δυτικότερη Κωμόπολη της Κρήτης τη Κίσσαμο και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο - Διανυκτέρευση.
Κυριακή 01/09
Πρωινό και αναχώρηση για το πανέμορφο Ελαφονήσι και περνώντας από μια πανέμορφη διαδρομή με εναλλαγές τοπίων. Θα φτάσουμε στο Τοπολιανό Φαράγγι όπου βρίσκεται το Σπήλαιο της του Θεού Σοφίας.(το μεγαλείο του Θεού είναι σκορπισμένο με απλοχεριά παντού και είναι συνδεμένο με θρύλους και παραδόσεις)Αφού απολαύσουμε τη μοναδική φυσική ομορφιά και πιούμε το καφέ μας θα συνεχίσουμε για το Ελαφονήσι περνώντας από το Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοσκαλίτισσας που είναι από τα πιο απομονωμένα Μοναστήρια της Κρήτης. Συνεχίζουμε το δρόμο μας και φτάνουμε στο Ελαφονήσι με τη λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά.(ελεύθερος χρόνος για μπάνιο)Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.


ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €75


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


* Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
* Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
* ( 1) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
*Συνοδός του γραφείου μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400