ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

280

4-ήμερη εκδρομή στη Γη της Ελιάς. Η Μάνη είναι ένας τόπος που πάντα θα βρει τον τρόπο να σε εκπλήξει. Σπίτια που θυμίζουν πύργους, σπήλαια που κόβουν την ανάσα, γραφικά χωριουδάκια, βυζαντινές εκκλησίες, πέτρινοι οικισμοί και μία τεράστια ιστορία να συνοδεύει το όνομά της…


Σίγουρα, ένα  4ήμερο δε θα σας «χορτάσει». Όμως, θα σας δώσει μία γεύση από την ομορφιά του τόπου, και θα σας  γεμίσει εικόνες και μοναδικές εμπειρίες!!!


Βυτίνα-Γύθειο-Λιμένι-Σπήλαιο Δυρού-Αρεόπολη-Νεάπολη-Ελαφόνησος-Τρίπολη


Αναχώρηση από Ηράκλειο 21 Ιουνίου

  1η ημέρα 21/06
Συγκέντρωση στο λιμάνι  Ηρακλείου  τακτοποίηση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά.
2η ημέρα 22/06
Άφιξη στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για ένα από τα πιο διάσημα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας τη Βυτίνα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά της με τα παλιά πετρόσπιτα και στη πλατεία του χωριού θα επισκεφθούμε  την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, μια εκκλησία ξακουστή για το μαύρο, βυτινιώτικο μάρμαρο, που κοσμεί το εσωτερικό της. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Γύθειο όπου τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα 23/06
Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε έναν από τους ωραιότερους και πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής το μαγευτικό Λιμένι, όπου τα διάφανα νερά φτάνουν ως τα πέτρινα σπίτια. Συνεχίζουμε για την πιο ζωντανή κωμόπολη της Μάνης Αερόπολη. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τον παλιό οχυρωμένο οικισμό με τα ατμοσφαιρικά καλντερίμια, τα πέτρινα κτίσματα, τους επιβλητικούς πύργους και τις εκκλησιές. Επόμενη στάση σε  ένα από τα ωραιότερα σπήλαια που η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό με κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να κατακλύζουν το εσωτερικό του το Σπήλαιο Δυρού. Ένα καταπληκτικό θέαμα σας περιμένει και μια βαρκάδα  που θα σας μείνει αξέχαστη. Επιστροφή στην όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη με πολύχρωμα νεοκλασικά που καθρεφτίζονται στη θάλασσα, στενά σοκάκια και χαρακτηριστική νησιωτική φυσιογνωμία το Γύθειο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα 24/06
Πρωινό και  αναχώρηση για το νοτιότερο σημείο της Πελοποννήσου τη Νεάπολη, μια παραλιακή κωμόπολη με πλούσιο ναυτικό παρελθόν, η οποία συνδέεται με τη γειτονική Ελαφόνησο. Στο νότιο άκρο της Λακωνίας, ανάμεσα στην Πελοπόννησο και τα Κύθηρα, βρίσκεται η Ελαφόνησος  ένα μικρό νησάκι ( μόλις 19 τετρ. χλμ.) που όμως αποτελεί κομβικό σημείο στο θαλάσσιο δρόμο από το Βορρά προς τη Δύση. Εκεί ο χρόνος και οι άνθρωποι έχουν κρατήσει αναλλοίωτο το παραδοσιακό νησιωτικό χρώμα και η ζωή κυλά σε ήρεμους ρυθμούς. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο μας και την ηρεμία του τόπου επιστροφή στο Ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα 25/06
Πρωινό και αναχώρηση για  στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας Τρίπολη, όπου θα δούμε στην πλατεία Άρεως τον ανδριάντα του Κολολοτρώνη, όμορφα νεοκλασικά και θα έχουμε  χρόνο για το γεύμα μας. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά με τις κατάλληλες στάσεις. Επιβίβαση στο πλοίο.
6η ημέρα 26/06 
Άφιξη στο Ηράκλειο το πρωί.

Τιμή ατόμου € 280


Περιλαμβάνεται:

 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο οικονομική θέση.
 • Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχειo 3* στο Γύθειο.
 • Πρωινό από μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο.
 • Συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.
 • Εισιτήριο πλοίου για Ελαφόνησο.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε Μουσεία-αξιοθέατα .
 • Φόρος διανυκτέρευσης που καταβάλετε στο ξενοδοχείο
  Σημείωση:
 1. Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 30.
 2. Παιδιά  4 – 11 ετών   250 €.
 3. Βρέφη & νήπια 0 – 4 ετών δωρεάν.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά μένουν σε δωμάτιο με 2 ενήλικες. 
 5. Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 35% της αξίας   του εισιτηρίου

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400