ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

290

4ημερη Εκδρομή


Καρπενήσι – Γοργοπόταμος - Λίμνη Κρεμαστών - Παναγία Προυσιώτισσα –Κορυσχάδες - Μεγάλο Χωριό.


Περιήγηση σε παραδοσιακά χωριά. Παραμυθένιος προορισμός.


Αναχώρηση από Ηράκλειο  24 Οκτωβρίου

  1η μέρα 24/10
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 25/10
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και με τις ανάλογες στάσεις θα φτάσουμε  στον ιστορικό Γοργοπόταμο, θα  ανέβουμε στο υψηλότερο σημείο, όπου θα  δούμε την ξακουστή γέφυρα θα θαυμάσουμε την θέα αλλά και  μάθουμε την ιστορία της .Επιστρέφουμε στο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα  σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι, μέσω μιας υπέροχης διαδρομής . Θα κάνουμε μια στάση στην κεντρική πλατεία όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για ψώνια , για καφεδάκι ή ακόμα να δοκιμάσουμε γιαούρτι με μέλι. Αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος , Δείπνο, Διανυκτέρευση.
3η μέρα 26/10
Πρωινό και αναχώρηση   για την μεγαλύτερη και ίσως ποιο όμορφη τεχνητή Λίμνη στην Ελλάδα τη Λίμνη Κρεμαστών και για τη Μονή Παναγίας Τατάρνας κάνοντας μια καταπληκτική διαδρομή. Αφού απολαύσουμε την ομορφιά της λίμνης θα επισκεφθούμε την Μονή και θα μάθουμε την ιστορία της. Επιστροφή στο Καρπενήσι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να το γνωρίσουμε! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, Διανυκτέρευση.
4η μέρα 27/10
Πρωινό και αναχώρηση   για τη Μονή Προυσού, κάνοντας στάση στα Πατήματα της Παναγίας. Οι πιστοί λένε πως είναι τα ίχνη που άφησε η Παναγία, όταν μετέφερε την εικόνα της στο σπήλαιο του Προυσού. Συνεχίζουμε για το ιστορικό μοναστήρι και σημαντικό προσκύνημα της Ελλάδας για χάρη της θαυματουργής, όπως θεωρείται, εικόνας της Παναγιάς της Προυσιώτισσας. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, έφτασε εδώ με θαυματουργό τρόπο από την Προύσα της Μικράς Ασίας, στα χρόνια της εικονομαχίας. Είναι καλυμμένη με ασημένιο και χρυσό πουκάμισο το οποίο θεωρείται δώρο του Γ. Καραϊσκάκη. Επόμενη στάση  στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες στο οποίο θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα και το πυκνό δάσος από έλατα. Ελεύθερος χρόνος για να ψωνίσουμε τα  εκπληκτικά παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο -διανυκτέρευση.
5η μέρα 28/10
Πρωινό και αναχώρηση για την Ι. Μονή Αγάθωνος ,η οποία βρίσκεται σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο Όρος Οίτη. Θα απολαύσουμε τη φύση, θα θαυμάσουμε το μοναδικό βιότοπο και θα μάθουμε την ιστορία της Μονής. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά με τις ανάλογες στάσεις. Άφιξη  στο λιμάνι  του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Ηράκλειο.
5η μέρα 29/10
Άφιξη στο Ηράκλειο.
 

Τιμή ατόμου € 290


 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε καμπίνες ΑΒ3-η ΑΒ4
 • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
 • 3 διανυκτερεύσεις  σε  ξενοδοχείο 3*  με πλούσιο πρωινό  και δείπνο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Διόδια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
 • Ποτά στα γεύματα
 • Φόρος διανυκτέρευσης
 • Διαφορά μονόκλινου € 60
 • Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ2 + 25€
 
 1. Κρατήσεις μόνο με προκαταβολή 30% της αξίας του εισιτηρίου.
 2. Για να ταξιδέψετε πρέπει να έχετε
 3. Μοριακό test 72 ωρών πριν το ταξίδι ή Rabit test 48 ώρες πριν ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ( 14 ημέρες μετά τη 2η δόση ) ή πιστοποιητικό νόσησης.
 

Εγγραφές έως 12 Οκτωβρίου

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400