ΠΡΑΓΜΑΤ/ΘΗΚΕ: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

245

4ήμερη Εκδρομή –Αργία του Αγ. Μην
Καρπενήσι-Γοργοπόταμος-Παναγία Προυσιώτισσα-Κορυσχάδες-Μεγάλο Χωριό
Περιήγηση σε παραδοσιακά χωριά. Παραμυθένιος προορισμό
Αναχώρηση από Ηράκλειο 8 Νοεμβρίου1η μέρα 08/11
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 09/11
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και η πρώτη μας στάση θα είναι στο OLYMPUS PLAZA. Αμέσως μετά θα ανηφορίσουμε προς το όρος Καλλίδρομο και θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Της Παναγίας Δαμάστας. Η εικόνα Της είναι θαυματουργή και δαμάζει τον πόνο και τα πάθη. Συνεχίζουμε για τον ιστορικό Γοργοπόταμο, και αφού ανέβουμε στο υψηλότερο σημείο , δούμε την ξακουστή γέφυρα θαυμάσουμε την θέα αλλά και μάθουμε την ιστορία της επιστρέφουμε στο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι, μέσω μιας υπέροχης διαδρομής . Θα κάνουμε μια στάση στην κεντρική πλατεία όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για ψώνια , για καφεδάκι ή ακόμα να δοκιμάσουμε γιαούρτι με μέλι. Αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος , Δείπνο, Διανυκτέρευση.
3η μέρα 10/11
Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Προυσού, κάνοντας στάση στα Πατήματα της Παναγίας. Οι πιστοί λένε πως είναι τα ίχνη που άφησε η Παναγία, όταν μετέφερε την εικόνα της στο σπήλαιο του Προυσού. Συνεχίζουμε για το ιστορικό μοναστήρι και σημαντικό προσκύνημα της Ελλάδας για χάρη της θαυματουργής, όπως θεωρείται, εικόνας της Παναγιάς της Προυσιώτισσας. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, έφτασε εδώ με θαυματουργό τρόπο από την Προύσα της Μικράς Ασίας, στα χρόνια της εικονομαχίας. Είναι καλυμμένη με ασημένιο και χρυσό πουκάμισο το οποίο θεωρείται δώρο του Γ. Καραϊσκάκη. Επόμενη στάση στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες στο οποίο θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα και το πυκνό δάσος από έλατα. Ελεύθερος χρόνος για να ψωνίσουμε τα εκπληκτικά παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο - διανυκτέρευση.
4η μέρα 11/11
Πρωινό και αναχώρηση για την Ι.Μονή Αγάθωνος ,η οποία βρίσκεται σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο Όρος Οίτη. Θα απολαύσουμε τη φύση,θα θαυμάσουμε το μοναδικό βιότοπο και θα μάθουμε την ιστορία της Μονής. Επόμενη στάση στην Αμφίκλεια, ένας διατηρητέος οικισμός, με εκκλησίες, μοναδικά πέτρινα αρχοντικά και πέτρινους φράχτες και αυλόπορτες, βρύσες, πλατείες και παραδοσιακά καλντερίμια, πολλά από τα οποία οδηγούν σε σημεία με μοναδική θέα στον κάμπο. Ελεύθερος χρόνος και προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Αρτου. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Ηράκλειο.
5η μέρα 12/11
Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €245ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
  • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πλούσιο πρωινό και δείπνο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Διόδια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  •  Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
  • Ποτά στα γεύματα
  • Φόρος διανυκτέρευσης

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €30
Διαφορά μονόκλινου € 60

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400