ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ταξιδέψτε μαζί μας στο εξωτερικό

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

380

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από Ηράκλειο 17 Ιανουαρίου 2020


 

1η μέρα 17/01 Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα.18/01 Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με προορισμό την Κομοτηνή όπου θα διανυκτερεύσουμε. Καθ’ οδόν θα κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη της Κομοτηνής. Διανυκτέρευση
3η μέρα.19/01 Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα σύνορα, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο στα αφορολόγητα. Συνεχίζουμε μέσω της Ανατολικής Θράκης, βαδίζοντας παράλληλα με την ιστορική Προποντίδα και άφιξη στη Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, βόλτα στην πλατεία Taxim και την Μεγάλη Οδό του Πέραν (Istiklal), τον εμπορικότερο δρόμο της Πόλης.(Το βραδυ προαιρετικό δείπνο στο KUM KAPI ( λαδάδικα της Πόλης )με παραδοσιακή μουσική. Διανυκτέρευση.
4η μερα.20/01 Πρωινό και ξεκινάμε τη μέρα μας με Κρουαζιέρα (προαιρετική) στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο σπουδαιότερο μνημείο-σύμβολο του Ορθόδοξου Χριστιανισμού την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Εκεί όπου τα γόνατα λυγίζουν και τα δάκρυα αναβλύζουν αβίαστα. Θα ξεναγηθούμε στο «Μέγα μοναστήρι με τα τετρακόσια σήμαντρα και τις εξήντα δυό καμπάνες», θα θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική και θα γνωρίσουμε τις σελίδες δόξας αλλά και βανδαλισμών που έγραψε η Μεγάλη Εκκλησιά στο διάβα των αιώνων. Θα προσκυνήσουμε νοερά τα εξαίσια ψηφιδωτά και θα αφουγκραστούμε με τα αυτιά της ψυχής τις ψαλμωδίες των μεγάλων μουσουργών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας στο ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ τον ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ καθώς και το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ το πολυτελέστατο παλάτι των Οθωμανών Αυτοκρατόρων . Ελεύθερος χρόνος στο Ιστορικό κέντρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η μέρα.21/01 Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε την Ασιατική πλευρά, περνώντας πάνω από την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου φτάνουμε στη Χαλκηδόνα. Επίσκεψη στο Ναό της Αγ. Ευφημίας και ελεύθερος χρόνος.Συνεχίζουμε για το λιμανάκι που θα πάρουμε το καραβάκι (προαιρετικά) για Πριγκηπόννησα. Θα επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή στο νησί της Χάλκης και θα συνεχίσουμε για την Πρίγκηπο το μεγαλύτερο Νησί. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6η μέρα 22/01 Πρωινό και αναχώρηση για το ΦΑΝΑΡΙ όπου θα επισκεφθούμε το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα της προς τιμήν της Παναγίας και τον τόπο όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος) και την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την Άλωση της Πόλης. Συνεχίζουμε για το Εμπορικό κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται και ένα από τα ωραιότερα Ενυδρεία της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
7η μέρα.23/01 Πρωινό και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη με τις ανάλογες στάσεις. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
8η μέρα.24/01 Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο.
9η μέρα.25/01 Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.


 

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ € 380


 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 


 
  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Κομοτηνή με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη με πρωινό
  • 4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Κων/λη ΤΑΞΙΜ με πλούσιο πρωινό
  • Διπλωματούχος ελληνόφωνος ξεναγός για την Κων/πολη .
  • Εκδρομές - Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει του προγράμματος
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Τοπικός Ξεναγός
  • Φ.Π.Α
  • Διόδια – διελεύσεις αυτοκινητοδρόμων
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 


 
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ,μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φόροι διανυκτερεύσεις που καταβάλλονται στο ξενοδοχείο.
 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ €125

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΒ4 € 30

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400