ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ταξιδέψτε μαζί μας στο εξωτερικό

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

385

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 


Αναχώρηση από Ηράκλειο 26/04/201η μέρα 26/04 Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 27/04  Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με προορισμό την Κομοτηνή όπου θα διανυκτερεύσουμε. Καθ’οδόν θα κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ.Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη της Κομοτηνής.Διανυκτέρευση.
3η μέρα 28/04 Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα σύνορα, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο στα αφορολόγητα.Συνεχίζουμε μέσω της Ανατολικής Θράκης,βαδίζοντας παράλληλα με την ιστορική Προποντίδα και άφιξη στη Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, βόλτα στην πλατεία Taximκαι την Μεγάλη Οδό του Πέραν (Istiklal), τον εμπορικότερο δρόμο της Πόλης.(Το βράδυ προαιρετικό δείπνο στο KUMKAPI ( λαδάδικα της Πόλης )με παραδοσιακή μουσική. Διανυκτέρευση.
4η μέρα 29/04 Πρωινό και ξεκινάμε τη μέρα μας με Κρουαζιέρα (προαιρετική) στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο σπουδαιότερο μνημείο-σύμβολο του Ορθόδοξου Χριστιανισμού την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Εκεί όπου τα γόνατα λυγίζουν και τα δάκρυα αναβλύζουν αβίαστα.Θα ξεναγηθούμε στο «Μέγα μοναστήρι με τα τετρακόσια σήμαντρα και τις εξήντα δυό καμπάνες», θα θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική και θα γνωρίσουμε τις σελίδες δόξας αλλά και βανδαλισμών που έγραψε η Μεγάλη Εκκλησιά στο διάβα των αιώνων. Θα προσκυνήσουμε νοερά τα εξαίσια ψηφιδωτά και θα αφουγκραστούμε με τα αυτιά της ψυχής τις ψαλμωδίες των μεγάλων μουσουργών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας στο ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΊ τον ΒΥΖΑΝΤΙΝΌ ΙΠΠΌΔΡΟΜΟ καθώς και το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΊ το πολυτελέστατο παλάτι των Οθωμανών Αυτοκρατόρων.Ελεύθερος χρόνος στο Ιστορικό κέντρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η μέρα 30/04 Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε την Ασιατική πλευρά, περνώντας πάνω από την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου φτάνουμε στη Χαλκηδόνα. Επίσκεψη στο Ναό της Αγ. Ευφημίας και ελευθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για το λιμανάκι που θα πάρουμε το καραβάκι (προαιρετικά) για Πριγκηπόννησα. Θα επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή στο νησί της Χάλκης και θα συνεχίσουμε για την Πρίγκηποτο μεγαλύτερο Νησί. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6η μέρα 01/05 Πρωινό και αναχώρηση για το ΦΑΝΑΡΙ όπου θα επισκεφθούμε το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΌ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη ΜΟΝΉ ΒΛΑΧΕΡΝΏΝ (ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα της προς τιμήν της Παναγίας και τον τόπο όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος) και την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ που συνδέεται με τους θρύλους για ταμισοτηγανισμένα ψάρια και την Άλωση της Πόλης.Συνεχίζουμε για το Εμπορικό κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται και ένα από τα ωραιότερα Ενυδρεία της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
7η μέρα 02/05 Πρωινό και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη με τις ανάλογες στάσεις. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
8η μέρα 03/05 Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο.
9η μέρα 04/05  Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τιμή / άτομο:€ 385


Περιλαμβάνεται : 


 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Κομοτηνή με πρωινό
 • 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη με πρωινό
 • 4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Κων/λη ΤΑΞΙΜ με πλούσιο πρωινό
 • Διπλωματούχος ελληνόφωνος ξεναγός για την Κων/πολη .
 • Εκδρομές - Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει του προγράμματος
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Τοπικός Ξεναγός
 • Φ.Π.Α
 • Διόδια – διελεύσεις αυτοκινητοδρόμων
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνεται: 


 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ,μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Φόροι διανυκτερεύσεις που καταβάλλονται στο ξενοδοχείο
 • Διαφορά Μονόκλινου €125
 • Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 30

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400