ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΑΣΤΑΚΟΣ-ΠΑΞΟΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

330

4-ήμερη εκδρομή στη Λευκάδα-Πάργα-Αιτωλικό-Αστακός-Παξοί-Ναύπακτο!


Σοκάκια νησιώτικα, αέρας αρχοντικός, παραλίες προς ανακάλυψη με καταπράσινα κρυστάλλινα νερά, πόλεις με ιστορία αιώνων!


Αναχώρηση από Ηράκλειο 30 Ιουνίου


  1ημέρα 30/06
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα:01/07
Άφιξη στο Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στο πανέμορφο νησάκι του Αιτωλικού. Εδώ θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη επίσκεψη του ταξιδιού μας. Στην πλατεία υπάρχουν δύο ιστορικές εκκλησίες, η μία των Ταξιαρχών, όπου στην αυλή της υπάρχει ο τάφος της κυρά Βασιλικής (ο μεγάλος έρωτας του Αλή Πασά)  και η δεύτερη  η κοίμηση της Θεοτόκου. Σε αυτή την εκκλησία δικάστηκε ο Καραϊσκάκης.    Θα έχουμε χρόνο να πιούμε ένα καφεδάκι και να γνωρίσουμε την πόλη. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας  και περίπου μετά από μία ώρα θα φτάσουμε στον Αστακό όπου θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό στα όμορφα παραλιακά ταβερνάκια του. Μετά το φαγητό θα θαυμάσουμε μία από τις ωραιότερες διαδρομές βλέποντας τα καταπράσινα νησιά Λευκάδα, Μεγανήσι, Σκορπιός. Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στο στεριανό Νησί του Ιονίου με την κοσμοπολίτικη γοητεία. Διανυκτέρευση.
3η μέρα 02/07
Πρωινό και αναχώρηση και θα ανέβουμε στον λόφο πίσω από την πόλη της Λευκάδας όπου σε μία καταπληκτική τοποθεσία με μοναδική θέα υπάρχει το μοναστήρι την Παναγίας της Φανερωμένης. Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την θέα του μοναστηριού, θα μάθουμε την ιστορία του. Στη συνέχεια από το Νυδρί προαιρετική βόλτα με βαποράκι στα Πριγκιποννήσια, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη όπου βρίσκεται και το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και την Αγία Κυριακή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.
4η μέρα 03/07
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Πάργα. Μια γραφική πόλη με νησιώτικο χρώμα, σημαντική τουριστική κίνηση, ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και πολυκύμαντη ιστορική πορεία. Τα παραδοσιακά διώροφα και τριώροφα σπίτια, ο παραλιακός δρόμος, τα λιθόστρωτα σοκάκια, το κάστρο, τα νησάκια στην είσοδο του λιμανιού συνθέτουν μια ρομαντική εικόνα. Προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην υπέροχη παραλία της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.
5η μέρα 04/07
 Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά κάνοντας στάση στη Ναύπακτο όπου ο  χρόνος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Αυτά που πέρασαν και αυτά που υπάρχουν συμπυκνώνονται σε πολύχρωμες εικόνες, από τις οποίες το μάτι δεν «ξεκολλά». Ελεύθερος χρόνος να γευματίσουμε και από εκεί και μετά με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο.
6η  μέρα 05/07
Άφιξη στο Ηράκλειο.
 

Τιμή Ατόμου € 330


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.(Minoan Lines)
 • Πούλμαν  για τις καθημερινές μας εξορμήσεις
 • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LEFKAS
 • Τρία πρωινά
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια Αστικής  Ευθύνης
 • Διόδια - Γέφυρα
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Προαιρετικές Κρουαζιέρες
 • Δημοτικοί  Φόροι οι οποίοι καταβάλλονται στο ξενοδοχείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
 1. Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
 2. Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4  € 25
 3.   Διαφορά μονόκλινου  € 135
 4. Παιδιά  5-11 ετών  σε δωμάτιο με γονείς €295
 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400