ΠΡΑΓΜΑΤ/ΘΗΚΕ:ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

270

Θέλεις να ξεκουραστείς κάνοντας SPA σε φυσικές πισίνες ?
Θέλεις να απολαύσεις την απόλυτη ευεξία μετά από ένα χαμάμ σε κλειστή πισίνα μαζί με τους φίλους σου και να γυρίσεις στη καθημερινότητα σου ανανεωμένος?
Η εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ είναι ο προορισμός σου!
Αναχώρηση από Ηράκλειο 7 Νοεμβρίου


1η μέρα 07/11
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό – λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 08/11
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά . Αναχώρηση 07.00 πμ. από ΠΕΙΡΑΙΆ και 07:20 από Αθήνα για Λαμία στάση, Τέμπη , και από εκεί για περιοχή της Λάρισας παραμονή για γεύμα. Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς τη Κεντρική Μακεδονία και τη Παναγία Σουμελά , επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Συνεχίζουμε για Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην επαρχία Αλμωπίας στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν λίγα χιλιόμετρα. από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί τη πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Διανυκτέρευση.
3η μέρα 09/11
Μετά το πρωινό μας χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες , στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές ιδιότητες των νερών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη Λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος κάνοντας μια στάση στο όμορφο χωριό Αγ. Παντελεήμονας που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη. Κατόπιν θα ανηφορίσουμε στο πιο γνωστό θέρετρο της περιοχής τον γραφικό Αγ. Αθανάσιο όπου και παραμονή για φαγητό και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4η μέρα 10/11
Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη στην διάθεση μας. Στη λουτρόπολη υπάρχουν δύο υδροθεραπευτήρια, το πρώτο λειτουργεί από το 1960 και το δεύτερο από το 2005. Και τα δύο υδροθεραπευτήρια έχουν μικρές πισίνες που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο και τις οποίες μπορείτε να κλείσετε για ατομική χρήση με 15 ευρώ αν είστε μέχρι τρία άτομα και από τέσσερα άτομα και πάνω με 5 ευρώ το άτομο. Οι πισίνες κλείνονται με καθημερινά ραντεβού. Εναλλακτικά υπάρχουν πολλά μονοπάτια μέσα στο παρθένο δάσος ιδανικά για αναζωογόνηση
5η μέρα 11/11
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας , επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλευμένου από το νερό βράχου- που λέγεται και «φρύδι της πόλης»- και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια. Κατόπιν για την όμορφη Νάουσα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα. Παραμονή στην όμορφη πόλη με το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της και από εκεί για το άλσος του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΆΟΥ , ένας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΉΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΆ. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Ηράκλειο.
6η μέρα 12/11
Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €270ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
 • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
 • 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Pozar Salt Cave Hotel Spa με πρωινό σε μπουφέ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Διόδια
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
 • Φόρος Διανυκτέρευσης

   Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €30
  Σημειώσεις: Περιορισμένη διαθεσιμότητα! Εγγραφές μόνο με προκαταβολή!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400