Πραγματ/θηκε: ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ-Μ.ΟΣΙΟΥ ΠΟΤΑΠΙΟΥ-ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΕΣ

Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας Προσκυνηματικές Εκδρομές

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

195

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Μ.ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ-ΑΣΤΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ
Αναχώρηση από Ηράκλειο 27 Σεπτεμβρίου


1η μέρα 27/09
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 28/09
Άφιξη στο Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Λουτράκι οπού θα επισκεφθούμε τη Μονή του Οσίου Παταπίου και θα προσκυνήσουμε το σεπτό σκήνωμα του Αγίου, κάνοντας στάση τον Ισθμό της Κορίνθου για καφεδάκι. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, το μοναδικό θαύμα της φύσης που βρίσκεται μέσα στο νερό και στην οροφή του δεσπόζουν 17 δένδρα. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το χώρο και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το δημοφιλέστερο παραθαλάσσιο χωριό της Πελοποννήσου το Τολό όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Η φυσική ομορφιά του κόλπου και η ηρεμία θα μας μαγέψουν. Δείπνο -Διανυκτέρευση.
3η μέρα 29/09
Πρωινό και αναχώρηση για το παραδοσιακό χωριό Αγ. Πέτρο χτισμένο στον Πάρνωνα, σε υψόμετρο 950μ όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή Παναγίας Μαλεβή όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελιστή Λουκά που αναβλύζει Άγιο Μύρο. Επόμενη στάση μας στο Παράλιο Άστρος, ο Οικισμός της Πελοποννήσου με την ατελείωτη ακρογιαλιά και τη μεγάλη ιστορία. Ελεύθερος χρόνος για το γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο-Διανυκτέρευση.
4η μέρα 30/09
Πρωινό και αναχώρηση για στο Κεφαλάρι Άργους όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται μέσα σε σπηλιά και θα πάρουμε την ευλογία του Κρητικού παπά Μιχάλη. Στο Ναό θα δούμε την Αργυρόδετη εικόνα της Παναγίας που είναι αφιέρωμα του Θ. Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια θα πάμε στη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος το Ναύπλιο, τη Νάπολη της Ανατολής» όπως το ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναύπλιο. Θα κάνουμε βόλτα στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια, την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που έκτισαν οι Βενετοί και στόλισαν με αντίγραφα μεγάλων Ιταλών ζωγράφων. Θα δούμε την εικόνα αντίγραφο του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι καθώς και τον πορφυρό θρόνο του Όθωνα και τον Άγιο Σπυρίδωνα-μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες εκκλησίες του Ναυπλίου λόγω της δολοφονίας του Καποδίστρια- που χτίστηκε το 1702. Θα αφήσουμε το Ναύπλιο να μας «περπατήσει» στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και να χαθούμε σε ανεξερεύνητους τόπους γεμάτους φαντασία και αναφορές στο παρελθόν. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά κι επιβίβαση στο πλοίο.
5η μέρα 01/10
Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €195 


ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ!!


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
  •  Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
  • Καθημερινέ ς περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό σε μπουφέ
  • 2 Δείπνα σε πλούσιους μπουφέδες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Διόδια
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
  • Φόρος διανυκτέρευσης

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €30
Διαφορά μονόκλινου €35


Ένα 3ημερο γεμάτο ομορφιές, γνώσεις, ξεκούραση! Προσκύνημα στη Μονή Παναγίας Μαλεβής, στο μοναδικό θαύμα της φύσης το εκκλησάκι της Αγ. Θεοδώρας.
Θα γνωρίσουμε τη «Νάπολη της Ανατολής» όπως το ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναύπλιο, θα επισκεφθούμε το Κεφαλάρι Άργους και θα επισκεφθούμε το Ναό της Παναγίας που βρίσκεται μέσα σε σπηλιά .
Στο Ναό θα δούμε την Αργυρόδετη εικόνα της Παναγίας που είναι αφιέρωμα του Θ. Κολοκοτρώνη.
Η παραμονή μας θα είναι στο χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την παραλιακή ζώνη, Τολό.
Το ξενοδοχείο μας είναι πάνω στη παραλία.
Η φυσική ομορφιά του κόλπου και η ηρεμία θα μας μαγέψουν. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα δούμε πολλά και θα μιλήσουμε για ακόμα περισσότερα!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400