2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

220

2-ήμερο στη Μήλο / Το νησί της Αφροδίτης!!!


Δεκάδες αποχρώσεις του λευκού, του χρυσαφί, του πράσινου, του γαλάζιου και του μπλε στις παραλίες, στις αμμουδιές και τους γεωλογικούς σχηματισμούς... Χωρίς υπερβολή, η Μήλος είναι το νησί των χιλίων χρωμάτων.


Αναχώρηση 19 Απριλίου
1η μέρα.19/04
Συγκέντρωση στο  λιμάνι του Ηρακλείου στις 20.00 επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Μήλο γύρω στις 02.10. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2η μέρα. 20/04
Πρωινό και σήμερα θα ξεκινήσουμε  στις 11.00 για να νιώσουμε ξεκούραστοι μετά από το ταξίδι. Πρώτη μας στάση είναι το μέρος που βρέθηκε η Αφροδίτη της Μήλου, κατόπιν θα περπατήσουμε μέχρι το μαρμάρινο Ρωμαϊκό Θέατρο, και τέλος θα κατέβουμε τα 90 σκαλάκια για τις πρωτοχριστιανικές Κατακόμβες. Όλα βρίσκονται στην ίδια περιοχή, στην Αρχαία πόλη της Μήλου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα Πολλώνια όπου θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο (προαιρετικά), που οι ιδιοκτήτες του είναι Κρητικοί. Ανάμεσα της διαδρομής, θα κάνουμε μία στάση στον ηφαιστειακό σχηματισμό του Παπάφραγκα, όπου όταν τα νερά είναι ήρεμα, μοιάζει με μία μακρόστενη ηφαιστειακή πισίνα. Από το σημείο αυτό θα μιλήσουμε για την Φυλακωπή ατενίζοντας το Κυκλώπειο Τοίχος της “πόλης του οψιδιανού.” Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση.
3η μέρα. 21/04
Πρωινό και σήμερα θα κατευθυνθούμε στο βόρειο κομμάτι του νησιού, στα Μανδράκια, ένα γραφικό λιμανάκι με πολύχρωμα ψαράδικα σπιτάκια. Επόμενος σταθμός η εξερεύνηση του Σαρακίνικου, του σεληνιακού τοπίου της Μήλου! Πολυφωτογραφημένο σκηνικό του Instagram που έφτασε τη φήμη του στα πέρατα του κόσμου. Κατόπιν μπαίνουμε πάλι στο λεωφορείο μας και φθάνουμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μήλου, έργο Τσίλερ, όπου εκτός των μόνιμων εκθεμάτων, του αντιγράφου της Αφροδίτης και της Κυρίας της Φυλακωπής, εκτίθεται η περιοδική έκθεση με τη συλλογή ταφικών κτερισμάτων που εγκαινίασε πρόσφατα η υπουργός πολιτισμού. Ολοκληρώνουμε με τους Ανεμόμυλους της Τρυπητής και στη συνέχεια, κατηφορίζοντας με τα πόδια το δρομάκι από τους μύλους συναντάμε το εστιατόριο Γλαρονήσια (προαιρετικά) όπου θα γευματίσουμε. Μετά από το γεύμα, θα πάμε για ηλιοβασίλεμα στην πρωτεύουσα Πλάκα με την μαγευτική θέα από τη θέση "Μάρμαρα" στην αυλή της την Παναγίας Κορφιάτισσας. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται η εκκλησία της Ροζάρια όπου στην αυλή της κοίτεται ο τάφος της γυναίκας του Μπρεστ, του υποπρόξενου της Γαλλιας, που μεθόδευσε την αποστολή της Αφροδίτης στο Παρίσι. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκουραση και προετοιμασία για την επιστροφή μας. Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 01.00. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στο Ηράκλειο στις 06.30

Τιμή ατόμου € 220


  Περιλαμβάνονται:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΜΗΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ με ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ σε οικονομική θέση
 • Δυο διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο κέντρο του Αδάμαντα, με πλούσιο πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομές
 • Τοπικός Συνοδός
 • Αρχηγός καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Φόρος Διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο.
 • Εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων, Μουσεία, γεύματα.
Σημείωση:
 1. Παιδί 4 έως 11 ετών  € στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς του 195€.
 2. Μονόκλινα δωμάτια κατόπιν διαθεσιμότητας. Διαφορά μονόκλινου €30.
 3. Περιορισμένος αριθμός δωματίων. Προτεραιότητα αναλόγως των εγγραφών.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400