Πραγματ/θηκε:Μονεμβασιά-Γύθειο-Ελαφόνησος-Σπήλαιο Διρού 6 ημέρες

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

290

 

6 ημέρες Εκδρομή από Ηράκλειο.
Αναχώρηση από Ηράκλειο 25 Αυγούστου Ιουνίου
Αύγουστος…..ο μήνας των Διακοπών και της χαλάρωσης! Σας ετοιμάσαμε έναν από τους όμορφους προορισμούς της Ηπειρωτικής Ελλάδας την Νότια Πελοπόννησο!
Μονεμβασιά - Γύθειο - Αρεόπολη - Λιμένι - Ελαφόνησος - Σπήλαιο Δυρού - Κότρωνας


1η μέρα
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα
Άφιξη το πρωί στον Πειραιά και επιβίβαση στο πούλμαν. Πρώτη στάση μας στον Ισθμό όπου θα πιούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζουμε για τη μεσαιωνική καστροπολιτεία τη Μονεμβασιά. Η πατρίδα του Γιάννη Ρίτσου, με τις 40 βυζαντινές εκκλησίες και τα δαιδαλώδη καλντερίμια της μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσουμε και να μαγευτούμε από τον άψογα διατηρημένο μεσαιωνικό οικισμό με λιθόστρωτα καλντερίμια, παλιά αρχοντικά και βυζαντινές εκκλησίες που συνυπάρχουν αρμονικά με παραδοσιακούς ξενώνες, δεκάδες καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Στην κεντρική πλατεία με το φημισμένο κανόνι που σημαδεύει προς τη θάλασσα, βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ θα δούμε και τον περίφημο ναό του Ελκόμενου Χριστού με σπάνιες εικόνες. Συνεχίζουμε για τη Πρωτεύουσα της Λακωνικής Μάνης το Γύθειο, οπού θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η μέρα
Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε έναν από τους ωραιότερους και πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής το μαγευτικό Λιμένι, όπου τα διάφανα νερά φτάνουν ως τα πέτρινα σπίτια. Έδρα και λιμάνι των Μαυρομιχαλαίων, το Λιμένι αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για την πιο ζωντανή κωμόπολη της Μάνης Αερόπολη. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τον παλιό οχυρωμένο οικισμό με τα ατμοσφαιρικά καλντερίμια, τα πέτρινα κτίσματα, τους επιβλητικούς πύργους και τις εκκλησιές. Επόμενη στάση σε ένα από τα ωραιότερα σπήλαια που η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό με κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να κατακλύζουν το εσωτερικό του το Σπήλαιο Δυρού. Ένα καταπληκτικό θέαμα σας περιμένει και μια βαρκάδα που θα σας μείνει αξέχαστη. Επιστροφή στην όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη με πολύχρωμα νεοκλασικά που καθρεφτίζονται στη θάλασσα, στενά σοκάκια και χαρακτηριστική νησιωτική φυσιογνωμία το Γύθειο. Διανυκτέρευση.
4η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση το μικρό χωριουδάκι με τις καταπληκτικές παραλίες το Κότρωνα που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Λακωνίας. Θα απολαύσουμε το παραδοσιακό παραθαλάσσιο οικισμό με τις καταπληκτικές παραλίες και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για βουτιές στον παράδεισο! Ελαφόνησος! Τιρκουάζ νερά –υπέροχες αποχρώσεις-και ψιλή λευκή άμμος. Ο φημισμένος Σίμος με την τροπική ομορφιά, μία από τις κορυφαίες παραλίες στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Αφού χαλαρώσουμε στα καταγάλανα νερά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
6η μέρα
Πρωινό και αφού απολαύσουμε το τελευταίο μπάνιο μας θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά με τις κατάλληλες στάσεις. Επιβίβαση στο πλοίο.
7η μέρα,
Άφιξη στο Ηράκλειο.

Tιμή κατά άτομο: €290 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 


  •  Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.
  •  Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
  • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Γύθειο με πρωινό σε μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Διόδια
  • Αποδείξεις με το ποσόν της εκδρομής συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 


  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
  • Φόρος Διανυκτέρευσης που καταβάλλεται στο ξενοδοχείο

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €30
Διαφορά Μονόκλινου €60


Παιδιά έως 4 ετών Δωρεάν.
Παιδιά από 5- 11 ετών €240

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400