ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

 

7-8/6

2 Ημέρες εκδρομή του Αγίου Πνεύματος


ΜΟΧΛΟΣ - ΣΗΤΕΙΑ - ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ - ΒΑΙ


Τιμή / άτομο: 70€ (περιλαμβάνει διανυκτέρευση & πρωινό)


 

Ήλιος, λαμπερή θάλασσα, ονειρεμένες παραλίες με εναλλαγές του σήμερα και του χθες. Ένα υπέροχο 2-ήμερο με μεζέδες, τσικουδιά και ξεχωριστά παραδοσιακά γλυκά!


1ημέρα Κυριακή 7/6 : Αναχώρηση το πρωί για την Ανατολική Κρήτη και πρώτη μας στάση στο γραφικό, γαλήνιο ψαροχώρι Μόχλος, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία, στη βόρεια ακτογραμμή του Λασιθίου  με θέα το βαθύ μπλε. Ελεύθερος χρόνος για ν΄ απολαύσουμε το καφεδάκι μας  και στη συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη πόλη ή αν επιλέξετε να ανηφορίσετε μέχρι το Ενετικό Φρούριο Καζάρμα για να θαυμάσετε την υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης από ψηλά. Διανυκτέρευση.


2ημέρα Δευτέρα 8/6: Πρωινό και αναχώρηση  για την Ιστορική Μονή Τοπλού. Θα μάθουμε την ιστορία της, θα θαυμάσουμε σπάνιες εικόνες του 15ου αιώνα, και θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία. Επόμενη στάση στο πιο δημοφιλή αξιοθέατο της περιοχής το μοναδικό Φοινικόδασος στην Ευρώπη το Βαι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο – γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο Ηράκλειο κάνοντας στάση για καφεδάκι.


Κυριακή 14/6


ΜΟΝΗ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΜΠΑΛΙ


Εορτή των Αγίων Πάντων


Τιμή / άτομο: 15€


 

Αναχώρηση το πρωί για την Ιερά   Μονή Χαλέπας όπου θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία από τον χαρισματικό Πάτερ - Πορφύριος. Στο τέλος θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας και θα απολαύσουμε την ηρεμία του τόπου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Μπαλί όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, φαγητό, ουζάκι στην πανέμορφη παραλία του. Το απόγευμα επιστροφή στο Ηράκλειο.

 

Κυριακή 21/6


ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΩΣΗΦΗ - ΧΟΥΔΕΤΣΙ - ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ


Τιμή / άτομο: 15€

 

1 ημέρα εκδρομή στην άγρια ομορφιά, στη Νότια πλευρά του νησιού μας. Αυτήν που βρέχεται από το Λιβυκό πέλαγος και μυρίζει Αφρική!


Αναχώρηση το πρωί για την Ιερά   Μονή Αγ. Γεωργίου Επανωσήφη, που βρίσκεται Νότια του Ηρακλείου, και αποτελεί την μεγαλύτερη ανδρική Μονή στη Κρήτη σε αριθμό μοναχών. Αφού μάθουμε την Ιστορία της ,προσκυνήσουμε και επισκεφθούμε το αξιόλογο Μουσείο της Μονής,θα κάνουμε την επόμενη στάση μας στο γραφικό χωριό Χουδέτσι, διάσημο για το Μουσικό Φεστιβάλ. Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Τσούτσουρα, ένας παραθαλάσσιος οικισμός με  κρυστάλλινα νερά. Το κολύμπι στη πεντακάθαρη θάλασσα του θεωρείται ιαματικό, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ιώδιο και αλάτι. Ελεύθερος  χρόνος  για μπάνιο, φαγητό, ουζάκι στην πανέμορφη παραλία του. Το απόγευμα επιστροφή στο Ηράκλειο .


Κυριακή 28/6


ΜΟΝΗ ΑΠΕΖΑΝΩΝ - ΜΑΤΑΛΑ - ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ


Τιμή / άτομο: 15€

 

Μονοήμερη εκδρομή στην << αγκαλιά του Λιβυκού >>


Ιστορικά Μοναστήρια, εντυπωσιακές παραλίες, γραφικά ψαροχώρια!


Αναχώρηση το πρωί για τη Δυτική πλευρά των Αστερουσιων ,σε ένα μικρό Οροπέδιο όπου συνδέεται ο μύθος με την ιστορία, βρίσκεται η Μονή Απεζανών. Θα μάθουμε την ιστορία της ,και θα θαυμάσουμε τις εξαιρετικές αγιογραφίες αλλά και τα μοναδικά κειμήλια της Μονής. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το μικρό ψαροχώρι με την ξακουστή αμμώδη παραλία, τα καταγάλανα νερά και τις σπηλιές που είναι στους βράχους τα γνωστά Μάταλα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο & φαγητό.Το απογευματινό μας καφεδάκι θα το πιούμε στην αγκαλιά του Λιβυκού την γραφική Αγ. Γαλήνη και αργά το απόγευμα επιστροφή στο Ηράκλειο


Σε όλες τις εκδρομές περιλαμβάνεται:

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 2810 390912

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400