ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6


ΣΠΗΛΙ – ΚΙΣΣΟΣ (ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)  – ΠΛΑΚΙΑΣ


Μονοήμερη εκδρομή στη καρδιά της Κρήτης!!


Ο δήμος Ρεθύμνης  δεν είναι άξιος θαυμασμού μόνο για την ιστορική παλιά του πόλη. Οι διαδρομές  στην ενδοχώρα μέσα από  παραδοσιακά χωριά, από καταπράσινα φαράγγια με την πυκνή έως κι οργιώδη βλάστηση και τις μικρές ή και μεγάλες πηγές τους δεν μας αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό. Σήμερα θα γνωρίσουμε το γνωστό και αγαπητό Δήμο Αγ. Βασιλείου με τα πανέμορφα χωριά του, με το χαρακτηριστικό κρητικό χρώμα και ύφος. Πρώτη μας στάση στο Σπήλι και στην κεντρική πλατεία θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο κεφαλόβρυσο κάτω από τα υπεραιωνόβια πλατάνια. Συνεχίζουμε για το χωριό Κισσός που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Κέδρος και θα επισκεφθούμε την Μονή Αγ. Πνεύματος, που η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Αφού απολαύσουμε την ομορφιά του τόπου θα καταλήξουμε στον Πλακιά όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά. Επιστροφή στο Ηράκλειο.


 

Τιμή ατόμου €17


ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6


ΜΟΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ - ΕΛΟΥΝΤΑ - ΠΛΑΚΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Όλη η ιστορία σε μία βραχονησίδα: 

Ένα φρούριο, μια ασθένεια, ένα νησάκι: η Σπιναλόγκα. 


 

      Αναχώρηση το πρωί κάνοντας μια στάση στον Αϊ-Γιώργη το Σεληνάρι, θα συνεχίσουμε για την Ι. Μ. Κρεμαστών στην Νεάπολη, που είναι αφιερωμένη στον Μιχαήλ Αρχάγγελο. Αφού ξεναγηθούμε και κεραστούμε από τις φιλόξενες καλόγριες, θα συνεχίσουμε για Ελούντα – Πλάκα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και όσοι επιθυμούν  να πάρουμε το καραβάκι για το νησί της Σπιναλόγκας (προαιρετικό). Θα δούμε τα σπίτια των Χανσενικών, το ιατρείο και τον Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Στη  συνέχεια θα πάμε  στον Αγ. Νικόλαο όπου θα πιούμε το απογευματινό μας καφεδάκι και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.


 

Τιμή ατόμου €16


ΚΥΡΙΑΚΗ 18/6


ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ - ΒΡΥΣΕΣ


Μονοήμερη εκδρομή στο  παραμυθότοπο της Νότιας Κρήτης!  


 

Αναχώρηση το πρωί για Nότια του Νομού Χανίων μας στην Ανατολική άκρη των Λευκών Ορέων. Σε μια πεδιάδα άγριας φυσικής ομορφιάς, απλώνονται απέραντες αμμουδερές παραλίες, κατά μήκος του Νότιου Κρητικού Πελάγους. Τη μαγική εικόνα συμπληρώνουν το φαράγγι του Καλλικράτη με το ομώνυμο οροπέδιο, το υπέροχο φαράγγι, και το περίφημο Βενετσιάνικο κάστρο που δεσπόζει στην περιοχή, κτίσμα του 14ου αιώνα, από το οποίο πήρε το όνομά η περιοχή. Το Φραγκοκάστελο, που λόγω της ομορφιάς και της ιστορίας του, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, σε ένα ήσυχο, γαλήνιο τουριστικό θέρετρο. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε τις υπέροχες παραλίες με άμμο και διάφανα καθαρά νερά, προστατευμένες από τους νοτιάδες του Λιβυκού Πελάγους. Η κύρια παραλία δίπλα από το κάστρο, με τη μεγάλη αμμουδιά της και τα ρηχά ήρεμα νερά της, είναι από τις ασφαλέστερες και ομορφότερες στη Νότια Κρήτη, απόλυτα κατάλληλη για μικρά παιδιά. Αργά το απόγευμα παίρνοντας όμορφες εικόνες θα επιστρέψουμε στο Ηράκλειο.


 

Τιμή ατόμου €18


Σε όλες τις εκδρομές περιλαμβάνεται:

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400