Χανιά-Ομαλός-Ξυλόσκαλο (2 ημέρες)

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

70

Ελάτε μαζί μας σ΄ ένα ξεχωριστό 2ήμερο στον Ομαλό. Κρύο…. Τζάκι… Παρεάκι… στο πανέμορφο, άγριο φυσικό τοπίο της Δυτικής Κρήτης!!! και κοπή πίτας του γραφείου μας με διασκέδαση χορό και πολλές εκπλήξεις! Διπλή ευκαιρία για νέα αρχή. Όπως και να’ χει αν δεν πανηγυρίσουμε φλουρί δεν έχει ξεκινήσει επίσημα το Νέο Ετος!
19 & 20 Ιανουαρίου ΧΑΛΕΠΑ-ΧΑΝΙΑ-ΟΜΑΛΟΣ-ΞΥΛΟΣΚΑΛΟ-ΑΜΑΡΙ.
Σάββατο 19/01
Αναχώρηση το πρωί για τη Δυτική Κρήτη κάνοντας στάση για καφεδάκι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σπίτι Ελ. Βενιζέλου στη Χαλέπα. Ένα μνημείο μεγάλης ιστορικής σημασίας, που λειτουργεί ως σύγχρονο μουσείο διεθνών προδιαγραφών. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη των Χανίων με τη μοναδική σκεπαστή αγορά, με τα γνωστά παραδοσιακά προιόντα και θα κάνουμε τη βόλτα μας στην γραφική παλιά πόλη. Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο για το Οροπέδιο του Ομαλού σε μια διαδρομή μέσα από γραφικά χωριά χωμένα στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Τακτοποίηση στα δωμάτια.Δείπνο και διασκέδαση –κοπή πίτας με πολλές εκπλήξεις!Διανυκτέρευση.
Κυριακή 20/01
Πρωινό και αναχώρηση για το Ξυλόσκαλο όπου θα δούμε την είσοδο του Φαραγγιού και θα απολαύσουμε την άγρια ομορφιά. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το καφέ μας αγναντεύοντας το κόλπο της Σούδας. 'Επειτα θα πάρουμε το δρόμο για το Φράγμα ποταμών του Αμαρίου ένα από τα σημαντικότερα έργα στη Κρήτη.(σημαντικός βιότοπος) Εκεί επικρατεί μια ησυχία, η φύση σε γαληνεύει. Απολαμβάνοντας τον πανέμορφο αυτό τοπίο θα φτάσουμε στο Φαράγγι του Αγ.Αντωνίου στο Πατσό. Θα κάνουμε τη βόλτα μας στο Φαράγγι δίπλα στο ποτάμι ανάμεσα σε γιγάντια δένδρα,θα δούμε το εκκλησάκι μέσα στο βράχο κτισμένο, και μπορούμε να γευματίσουμε στη παραδοσιακή ταβέρνα που υπάρχει στην είσοδο του φαραγγιού. Το απόγευμα παίρνοντας μοναδικές εικόνες απ τον τόπο μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.
ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ € 70
Περιλαμβάνονται


*1 διαν/ση σε ξενοδοχείο σε 2κλινα & 3κλινα δωμάτια.
* Ένα πρωινό & ένα δείπνο.
* Κλιματιζόμενο πούλμαν σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
* Συνοδός του γραφείου μας
* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης