ΠΑΡΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

195

Πάρος.


Ένα όνειρο στη μέση του Αιγαίου.


Αν θέλετε να ζήσετε ένα κυκλαδίτικο παραμύθι, Ελάτε να σας χαρίσουμε άρωμα γιασεμιού, κόκκινο βουκαμβίλιας, κρυμμένα σοκάκια και να επισκεφθούμε το σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού, τον σπουδαιότερο παλαιοχριστιανικό ναό του Αιγαίου.


Αναχώρηση από Ηράκλειο 21 Αυγούστου.


1η μέρα 21/8/20. Συγκέντρωση το πρωί στις 08.00 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση .Αφιξη στη Πάρο επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το όμορφο ψαροχώρι με το γραφικό λιμανάκι Αλυκή. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο.Το βράδυ βόλτα στην Αλυκή με τα όμορφα ταβερνάκια. Διανυκτέρευση.
2η μέρα 22/8/20. Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Πάρου,τη Παροικιά θα περπατήσουμε στα στενάκια της,και θα έχουμε χρόνο να πιούμε το καφεδάκι μας στη παραλιακή (οδός Γιάννη Πάριου) με τους αιωνόβιους φοίνικες και φυσικά θα προσκυνήσουμε στη πιο γνωστή εκκλησία της Πάρου αλλά και της Ελλάδας Παναγία Εκατονταπυλιανή.Συνεχίζουμε για το γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται στις βόρειες ακτές του νησιού τη Νάουσα.Στο λιμάνι πάνω στο κύμα θα δούμε το Ναό του Αγ. Νικολάου, προστάτης των ναυτικών μια και η Νάουσα διέθετε το μεγαλύτερο αλιευτικό στόλο στις Κυκλάδες. Ελεύθερος χρόνος για το γεύμα μας και το απογευματινό μας καφεδάκι θα το πιούμε στη πρώτη πρωτεύουσα του νησιού Λεύκες. Ορεινό και το πιο πράσινο χωριό της Πάρου με τα σπίτια αμφιθεατρικά χτισμένα,με πανέμορφα στενάκια με τους λευκούς αρμούς,και και την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτερευση.
3η μέρα 23/8/20. Πρωινό και ελεύθερος για μπάνιο έως τις 13.30 που θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Άφιξη στο Ηράκλειο το απόγευμα.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ € 195
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο- Πάρο -Ηράκλειο
  • Περιηγήσεις -μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* πάνω στη Θάλασσα με πλούσιο πρωινό
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 


 
  • Φόρος Διανυκτέρευσης 1,50 ανά δωμάτιο
  • Παιδιά 0-4 ετών Δωρεάν
  • Παιδιά 5 - 11 ετών €165 στο δωμάτιο με γονείς

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400