ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

90

Μια μοναδική 2ήμερη πεζοπορική  εκδρομή, στην επαρχία Σφακίων το Σαββατοκύριακο 30 &  31 Οκτωβρίου.

Τοπία και  μονοπάτια  που το φθινόπωρο  γεμίζουν  με πορφυρά και χρυσά χρώματα. Η πεζοπορία είναι μια μικρή περιπέτεια, που σπάει τη μονοτονία της εβδομάδας και μας αναζωογονεί!

Σφακιά – Αγ.Ρούμελη – Μάρμαρα – Λουτρό.


1η μέρα Σάββατο 30/10
Αναχώρηση για Σφακιά όπου θα πάρουμε το πλοίο για Αγ. Ρούμελη. Ένα μικρό χωριό που έχει πρόσβαση  μόνο από Θάλασσα η από το φαράγγι Σαμαριάς. Βουνό και θάλασσα σε πλήρη αρμονία, δημιουργούν ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.br>  2η μέρα Κυριακή 31/10
Πρωινό και αναχώρηση το πρωί για την όμορφη διαδρομή μας ένα τμήμα του μονοπατιού Ε4 περπατώντας σχεδόν δίπλα στις όμορφες μικρές και μεγάλες παραλίες του Ν. Κρητικού πελάγους. Σε περίπου 1,5 ώρα θα φτάσουμε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο όπου βρίσκεται το Βυζαντινό εκκλησάκι του Απόστολου Παύλου. Μια μοναχική γωνιά στη μέση του πουθενά μια μικρή εκκλησία σαν να έχει πέσει από τον ουρανό! Αφού απολαύσουμε το τοπίο συνεχίζουμε και μετά από 3 χιλ. θα φτάσουμε στη παραλία Μάρμαρα με την χαρακτηριστική ταμπέλα << There is no Planet B». Εδώ δεν υπάρχουν δρόμοι  και ο μόνος τρόπος να φύγουμε είναι με τα πόδια ή με καραβάκι. Εμείς θα πάρουμε ΤΑΧΙ BOAT για το Λουτρό αφού πρώτα απολαύσουμε το φαγητό μας στην ωραιότερη ταβέρνα της Κρήτης βραβευμένη για την κουζίνα της και από τη βεράντα της θα έχουμε μια πανοραμική θέα! Αφού απολαύσουμε το φαγητό μας θα αναχωρήσουμε για το Λουτρό όπου θα πάρουμε το πλοίο για Σφακιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 90


Περιλαμβάνονται:
 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Αρχηγός έμπειρος γνώστης του αντικειμένου
 • Μια διανυκτέρευση σε δωμάτια στην Αγ. Ρούμελη με πρωινό
 • Εισιτήριο πλοίου Σφακιά – Αγ. Ρούμελη - Λουτρό – Σφακιά
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
 • Σύνολο πορείας 6,5 χιλ
 • Ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι που κρατά τον αστράγαλο και με ανάγλυφο πέλμα).Προστατεύει το πέλμα από τις πέτρες στα μονοπάτια και κρατά σταθερό το πόδι για την αποφυγή διαστρέμματος. Tα αθλητικά παπούτσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!!!
 • Δεν συνιστάται για  άτομα με ιστορικό προβλημάτων γόνατος, υψηλής αρτηριακής πίεσης, καρδιακών και πνευμονικών προβλημάτων και για όσους πάσχουν από ίλιγγο ή  φόβο ύψωσης
 • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν πάντα τις οδηγίες που δίνει ο αρχηγός
 • Δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή το ΤΑΧΙ ΒΟΑΤ από Μάρμαρα - Λουτρό

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400