ΠΗΛΙΟ (4 ΗΜΕΡΕΣ)

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

250

Υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα που σε μαγεύει. Πάει κάπου το μυαλό σου; Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.


4ημερη εκδρομή στο Πήλιο
Βόλος - Τσαγκαράδα- Μηλιές - Πορταριά - Μακρυνίτσα
Αναχώρηση απο Ηρακλειο 21 Νοεμβρίου

21/11/20. Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου , τακτοποίηση των αποσκευών μας στο λεωφορείο , επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών γραμμών και αναχώρηση για Πειραιά.
22/11/20. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, το Βόλο.Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας για να ανέβουμε το θρυλικό βουνό των Κενταύρων.Η θερινή κατοικία των δώδεκα θεών του Ολύμπου με τα 24 γραφικά Πηλιορείτικα Χωριά, προκαλούν θαυμασμό για την αρχιτεκτονική των σπιτιών τους, τις πλατείες και τα καλντερίμια τους.Στάση το χωριό Μηλιές. Κέντρο της επανάστασης και πατρίδα του Άνθιμου Γαζή και στη β΄’ολτα μας θα δουμε το σπίτι – μουσείο με ζωγραφιές του Θεόφιλου,τον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών που είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Δήμου Μηλεών,το ιστορικό τρενάκι του Πηλίου, τον "Μουτζούρη" Αφου απολαυσουμε τη φύση θα επιστρεψουμε στη πόλη του Βόλου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Διανυκτερευση.
23/11/20.  Πρωινό και σημερα θα γνωρίσουμε την Πορταριά με τα μεγάλα της αρχοντικά, με τις στέγες από πέτρινες πλάκες,την Μακρινίτσα το χωριό με τα θαυμάσια αρχοντικά, διατηρητέος οικισμός, θα σταματήσουμε στην Πλατεία του Αγ. Ιωάννη όπου θα συναντήσουμε όμορφα πέτρινα εκκλησάκια, όπως την εκκλησία της Παναγίας που χρονολογείται από το 1272,και τη Τσαγκαράδα οπου στην κεντρική πλατεία της Τσαγκαράδας δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής θα δούμε τον «πλάτανο της Τσαγκαράδας» ένα από τα γηραιότερα δέντρα της Ελλάδας. Η ηλικία του έχει υπολογιστεί στα 1000 χρόνια ενώ η περίμετρος του κορμού του φτάνει τα 15 μέτρα.Τελικά, τούτο το βουνό έχει κάτι που μαγεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι προσφέρεται για διαδρομές που εγγράφονται για πάντα στη μνήμη, για διαδρομές ανάμεσα σε καστανιές, οξιές και πλατάνια, που άλλοτε είναι χιονισμένα και άλλοτε καταπράσινα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτερευση
24/11/20. Πρωινό και ελευθερος χρόνος στη σύγχρονη πόλη του Βόλου με πλούσια ιστορία, χτισμένη στο μυχό του Παγασητικού κόλπου. Διαθέτει ξεχωριστή ομορφιά συνδιάζοντας τους πεζοδρόμους και τα νεοκλασικά κτίρια με το πανέμορο λιμάνι της, που φιλοξενεί από αλιευτικά πλοία μέχρι μικρά κρουαζιερόπολοια.Αναχώρηση για το λιμανι του Πειραιά με τις ανάλογες στάσεις.Επιβίβαση στο πλοίο.
25/11/20. Αφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τιμή ατομου €250 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε καμπίνα ΑΒ4 ή ΑΒ3
 • Καθημερινέ ς περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 2 διανυκτέρευσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Βόλο 4* με πρωινό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Διόδια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 1.  Φόρος διανυκτέρευσης €3 ανα δωμάτιο ανα διανυκτέρευση
 2. Διαφοραμονοκλινου € 50
 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 2810 390912

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400