Πραγματ/θηκε:ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

120

<<Τα πιο μακρινά ταξίδια, έχουν πολλές φορές τον πιο κοντινό προορισμό>>
3 ήμερο Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο!! 


Εκεί που η Βενετσιάνικη γοητεία συναντά την αυθεντική Κρητική φιλοξενία, ο παλιός χρόνος παραδίδει τη σκυτάλη στον Νέο, με προσδοκίες κι όνειρα, χαμόγελα και ευχές!!!! Ρέθυμνο-Αμάρι-Ανώγεια


ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €120

1η μέρα. 31/12/19
Αναχώρηση στις 16.00 το μεσημέρι για τη Βενετσιάνικη πόλη του Ρεθύμνου όπου η γιορτινή ατμόσφαιρα βρίσκεται σε κάθε γωνιά της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην εορταστική στολισμένη πόλη. Ξεκούραση και ετοιμασία για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ! ! !
2η μέρα. 01/01/20
Καλή Χρονιά ! ! ! Πρωινό - Προαιρετικός εκκλησιασμός σε μια από τις πολλές εκκλησίες της πόλης. Αναχώρηση στις 12.00 το μεσημέρι για το Αμάρι όπου θα δούμε το Φράγμα ποταμών του Αμαρίου, ένα από τα σημαντικότερα έργα στη Κρήτη. Εκεί επικρατεί μια ησυχία, η φύση σε γαληνεύει. Απολαμβάνοντας το πανέμορφο αυτό τοπίο θα φτάσουμε στο Φαράγγι του Αγ. Αντωνίου. Θα επισκεφθούμε το εκκλησάκι που είναι στο βράχο κτισμένο, θα κάνουμε τη βόλτα μας στο Φαράγγι δίπλα στο ποτάμι ανάμεσα σε γιγάντια δένδρα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γευτούμε παραδοσιακές συνταγές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η μέρα. 02/01/20
Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από την ενδοχώρα του Ρεθύμνου θα φτάσουμε στα Ανώγεια! «Τα όρη είναι όμορφα όλες τις εποχές», λένε οι ντόπιοι. Το χειμώνα, όταν πια η έρημη φύση είναι καλά προετοιμασμένη για τα κρύα και τις μπόρες, ο Ψηλορείτης ντύνεται στο αρχοντικό λευκό του χιονιού και μαγεύει τον επισκέπτη με τη γαλήνια όψη και την αγέρωχη υπερηφάνεια του. Πέρα από τη βόλτα μας, θα έχουμε χρόνο για το γεύμα μας και τον καφέ μας σε κάποιο από τα παραδοσιακά καφενεία. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Ηράκλειο με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα μας φέρει όλα όσα μας λείπουν στον καθένα..

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


• Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
• 2 Διανυκ/σεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3***
• 2 Πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
• Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με πλούσιο παραδοσιακό φαγητό- ποτά- ζωντανή μουσική-βασιλόπιτα
• Πλούσιο γεύμα στα Ανώγεια σε παραδοσιακή ταβέρνα
• Συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Παιδιά 6-11 ετών € 95 σε δωμάτιο με 2 ενήλικες
Διαφορά Μονόκλινου : 30€

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400