ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

125

Τραχιές βουνοπλαγιές, αχανή φαράγγια, μαγευτικές παραλίες, θρύλοι και κάστρα:


Τόπος αξέχαστος!


2-ήμερο στη Νοτιοδυτική Κρήτη Βρύσες - Ασκύφου Σφακιά - Αγ. Ρούμελη


 15 & 16 Ιουνίου

1η μέρα Σάββατο 15/06 
Αναχώρηση το πρωί για τα Σφακιά κάνοντας στάση για καφεδάκι. Φτάνοντας στα Σφακιά θα απολαύσουμε τη θέα από ψηλά και κοιτάζοντας στο Λυβικό  πέλαγος αν είναι καθαρή η ατμόσφαιρα θα δούμε και τη Γαύδο. Ολόκληρη η περιοχή χαρακτηρίζεται από μια φυσική άγρια ομορφιά. Απ΄εδώ ξεκίνησε την επανάσταση ο Δασκαλογιάννης και δημιούργησε τις συνθήκες για την ελευθερία του νησιού. Επιβίβαση  στο πλοίο για Αγ. Ρούμελη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχειο. Θα απολαύσουμε τη γαλήνη και την ομορφιά του απομονωμένου τόπου και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα! Δείπνο με νόστιμες Σφακιανες συνταγές - Διανυκτέρευση.
2η μέρα Κυριακή 16/06
Πρωινό και σήμερα ανάλογα με την διάθεση σας θα απολαύσετε την πεντακάθαρη παραλία με τα βότσαλα, να ανηφορήστε το λόφο πάνω από την Αγία Ρουμέλη για να φτάσετε στο ερειπωμένο τούρκικο κάστρο και να δείτε από ψηλά την έξοδο του φαραγγιού, τα σπίτια της Αγίας Ρουμέλης, τις παραλίες ανατολικά και δυτικά, και βέβαια το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού Πελάγους, να περπατήσετε από την έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς και σε απόσταση περίπου 2km  μέσα στο φαράγγι, υπάρχει το παλιό χωριό της Αγίας Ρουμέλης, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο για Σφακιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο Ηράκλειο κάνοντας στάση για καφεδάκι στο καταπράσινο χωριό Βρύσες.

Τιμή ατόμου € 125


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μεταφορές με πούλμαν.
 • Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό και Δείπνο.
 • Εισιτήριο πλοίου.
 • Συνοδός.
 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδος φαραγγιού.
 • Φόρος Διανυκτέρευσης.
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
 • Η Αγία Ρουμέλη είναι ένα μικρός παραθαλάσσιος οικισμός στη νοτιοδυτική Κρήτη κτισμένη κοντά στην αρχαία πόλη Τάρρα. Τα Λευκά Όρημε τις ψηλές κορφές τους και τα βαθιά φαράγγια τους κρατούν την Αγία Ρουμέλη απομονωμένη στην αγκαλιά τους. Κανένας δρόμος δεν φτάνει εκεί και όλη η συγκοινωνία με τις γειτονικές περιοχές διεξάγεται μόνο μέσω θαλάσσης με τα καραβάκια.
 • Η μαγεία του νυχτερινού ουρανού στη νότια ακτή της Κρήτης είναι κάτι που πρέπει να το ζήσετε για το νιώσετε.
 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400