Σαντορίνη 3 ημέρες

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

250

3μερη απόδραση με θέα το Αιγαίο!!


Σαντορίνη: ένα νησί που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας!


Αναχώρηση από Ηράκλειο 7 Αυγούστου


  1η μέρα Παρασκευή 7/8  Συγκέντρωση το πρωί στις 08.00 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το μαύρο διαμάντι του Αιγαίου», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Σαντορίνη.Το θέαμα των κρεμασμένων από την άκρη της Καλντέρας σπιτιών των Φηρών σου κόβει την ανάσα. Δεν είναι τυχαίο που αυτό, το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων, έχει αποτιμηθεί ως το ομορφότερο νησί στην Ευρώπη. Άφιξη στη Σαντορίνη στις 10.50,μεταφορά και τακτοποίηση στο στο ξενοδοχείο μας το οποίο  βρίσκεται στο Καμάρι. σε μία  από τις ποιο δημοφιλέστερες παραλίες της Σαντορίνης. Ξεκούραση και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τα απολαύσουμε. Η κυριαρχία του λευκού και του μπλε χρώματος και τα στενά δρομάκια που οδηγούν στις γραφικές γειτονιές θα μας γεμίσουν εικόνες βγαλμένες από τα παραμύθια.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα Σαββατο 8/8/ Πρωινό και  αναχώρηση για την  ψηλότερη  κορυφή της Σαντορίνης, όπου βρίσκεται η Μονή του Προφήτη Ηλία μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της Σαντορίνης και η ανοικοδόμησή του τοποθετείται χρονικά στον 10ο αιώνα.Από εκεί ψηλά, το βλέμμα μπορεί να ταξιδέψει απρόσκοπτα όχι μόνο σε ολόκληρο το νησί της Σαντορίνης, αλλά και στο σύνολο σχεδόν των νησιών των Κυκλάδων. Όλες οι Κυκλάδες στη διάθεσή σας.Συνεχίζουμε την περιήγηση μας και επόμενη μας  στάση  στην Πρώτη Πρωτεύουσα του νησιού τον Πύργο . Ο οικισμός διατηρεί τα χαρακτηριστικά της Βενετσιάνικης αυτοκρατορίας σπαρμένο με εκκλησίες και χωριατόσπιτα βρίσκονται σε αρμονική συνύπαρξη. Έπειτα θα  επισκεφτούμε την περίφημη κόκκινη παραλία .Όλα είναι βαμμένα στο κόκκινο: από τους βράχους που χύνονται ως τη θάλασσα μέχρι την εναλλαγή άμμου και βότσαλου στην παραλία. Θα σταματήσουμε για να δούμε τη θέα και να βγάλουμε φωτογραφίες και θα αναχωρήσουμε για την κοσμοπολίτικη Περίσσα, γνωστή για τις απέραντες μαύρες αμμουδιές της. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την Οία  με την παραδοσιακή Κυκλαδική αρχιτεκτονική όπου είναι εμφανέστατη με τα σπίτια σκαρφαλωμένα και χτισμένα μέσα στους βράχους,το Μεγαλωχόρι ένα από τα πιο γραφικά χωριά του νησιού,και το Φηροστεφάνι στο < φρύδι της Καλτέρας> και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η μέρα Κυριακή 9/9 Πρωινό  και ελεύθερος χρόνος έως την ώρα που θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στο Ηράκλειο γύρω στις 18.50

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ € 250


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ηράκλειο . * Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
* 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*  με  πρωινό μπουφέ στο Καμάρι
* Συνοδός του γραφείου μας
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 

Δεν περιλαμβάνεται:


  * Φόρος Διανυκτέρευσης

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Τηλ. 1: +30 2810 390912

    Τηλ. 2: +30 6946 082751

    Φαξ: +30 2810 761400