Πραγματ/θηκε: Σαντορίνη 3 ημέρες

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

185

3ήμερη απόδραση με θέα το Αιγαίο... Σαντορίνη: Ένα Νησί Που Θα Απογειώσει Τις Αισθήσεις Σας! Μια έκρηξη γοητείας. Αυτή είναι η Σαντορίνη. Το νησί αυτό των Κυκλάδων θα σας χαρίσει στιγμές μυθικές.

Αναχώρηση από Ηράκλειο 9 & 16 Αυγούστου 

1η μέρα 
Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Άφιξη στη Σαντορίνη γύρω στις επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
2η μέρα 
Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν για να γνωρίσουμε τα Φηρά και Οία. Τα Φηρά είναι η πρωτεύουσα του νησιού χτισμένη σε ένα μοναδικό τόπο με απότομους γκρεμούς, λευκά κυβικά σπίτια, κολλημένα το ένα στο άλλο, δημιουργώντας αμέτρητα επίπεδα, γαντζωμένα κατακόρυφα στους γκρεμούς. Ο οικισμός της Οίας στη Σαντορίνη είναι ο πρώτος διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας, με σπίτια σκαμμένα στο βράχο. Στα γραφικά δρομάκια της θα βρούμε πολλά καταστήματα για ψώνια, πολυτελή εστιατόρια και καφετέριες όλα με μοναδική θέα στη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
3η μέρα 
Πρωινό και ελεύθερη μέρα έως την ώρα που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο! Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €185

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ηράκλειο.
  • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* με πλούσιο πρωινό μπουφέ.
  • 2 πρωινά.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  Παιδιά 5-11 ετών 135€

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400