ΣΗΤΕΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

85

Σαββατοκύριακο στην Ανατολική Κρήτη!!! Σπάνιοι οικότοποι, εντυπωσιακά πετρώματα, μοναδικοί σχηματισμοί της φύσης, ακτογραμμή με ατέλειωτες παραλίες. Ελάτε μαζί μας σε ένα μωσαϊκό φυσικών τοπίων, να ανακαλύψουμε τα μυστικά του τόπου μας.


Σητεία – Μονή Τοπλού – Ξερόκαμπος – Βάι. Αναχώρηση Σάββατο 02 & 03 Ιουλίου 


1η μέρα.02/07
Αναχώρηση το πρωί για την Ανατολική Κρήτη κάνοντας στάση για καφεδάκι. Συνεχίζουμε για μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης που βρίσκεται σε μια παρθένα περιοχή το Ξερόκαμπο. Μετά από μια διαδρομή με ελαιοκαλλιέργειες, αμπέλια και μεσαιωνικά χωριά, θα κατηφορίσουμε προς τη θάλασσα έχοντας εκπληκτική θέα στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος. Άφιξη στο Ξερόκαμπο το «άγνωστο» σεληνιακό τοπίο της Κρήτης. Τα άγρια βουνά του Ξερόκαμπου έρχονται σε άμεση αντίθεση με τις πολλές ρηχές, αμμώδεις και ζεστές παραλίες. Υπάρχει επίσης μια παραλία με άργιλο όπου μπορούμε να απολαύσουμε ένα φυσικό σπα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο για την Σητεία και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη πόλη που υποδέχεται τους επισκέπτες της με ζωντάνια στη διάσημη < περαντζάδα> της παραλίας της, όπου βρίσκονται τα καταστήματα, οι ταβέρνες, τα καφέ και η τεράστια αμμώδη παραλία της. Διανυκτέρευση.
2η μέρα.03/07
Πρωινό και αναχώρηση για την Ιστορική Μονή Τοπλού. Θα μάθουμε την ιστορία της και θα θαυμάσουμε σπάνιες εικόνες του 15ουαιώνα. Επόμενη στάση στο πιο δημοφιλή αξιοθέατο της περιοχής το μοναδικό Φοινικόδασος στην Ευρώπη το Βάι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις ανάλογες στάσεις.

Τιμή ατόμου € 85
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας.
 • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
Σημείωση: 
 1. Διαφορά Μονόκλινου € 20
 2. Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Ιουνίου

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400