2 ημέρες εκδρομή στην Ανατολική Κρήτη

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

58

2ήμερη εκδρομή στην Ανατολική Κρήτη!! 2ήμερο στη πατρίδα του Βιτσέντζου Κορνάρου στη Σητεία. Ήλιος,λαμπερή θάλασσα,ονειρεμένες παραλίες με εναλλαγές του σήμερα και του χθες. Ένα υπέροχο 2ήμερο με μεζέδες,τσικουδιά και ξεχωριστά παραδοσιακά γλυκά!!!!
13-14 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΜΟΧΛΟΣ-ΠΙΣΚΟΚΕΦΑΛΟ-ΣΗΤΕΙΑ-Μ.ΤΟΠΛΟΥ-ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ
1η μέρα.Σαββατο 13/7/19
Αναχώρηση το πρωί για την Ανατολική Κρήτη και πρώτη μας στάση στο γραφικό, γαλήνιο ψαροχώρι Μόχλος, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία, στη βόρεια ακτογραμμή του Λασιθίου με θέα το βαθύ μπλε.Ελεύθερος χρόνος για ν΄ απολαύσουμε το καφεδάκι μας και στη συνεχεία επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα χωριά τη Δήμου Σητεία το Πισκοκέφαλο από όπου κατάγεται ο Κορνάρος. Θα επισκεφθούμε το σπίτι του και τον Ναό του Αγ. Γεωργίου που ανήκε στην οικογένεια και φέρει το οικόσημο τους.Στη συνεχεία άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη πόλη ή αν επιλέξετε να ανηφορίσετε μέχρι το Ενετικό Φρούριο Καζάρμα για να θαυμάσετε την υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης από ψηλά.Διανυκτέρευση.
2η μέρα.Κυριακή 14/7/19
Πρωινό και αναχώρηση για την Ιστορική Μονή Τοπλού. Θα μάθουμε την ιστορία της και θα θαυμάσουμε σπάνιες εικόνες του 15ου αιώνα.Επόμενη στάση στο πιο δημοφιλή αξιοθέατο της περιοχής το μοναδικό Φοινικόδασος στην Ευρώπη το Βαι. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για τη μεγαλύτερη παραλία της περιοχής στο Κουρεμένο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο – γεύμα- διασκέδαση. Επιστροφή στο Ηράκλειο.
ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €58
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας
* Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
* 1 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό σε μπουφέ
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης
* Συνοδός του γραφείου μας

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400