ΤΡΙΠΟΛΗ-ΣΠΑΡΤΗ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΓΥΘΕΙΟ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

235

Η Ελλάδα  έχει τόσες ομορφιές που πραγματικά ποτέ ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να τις απολαύσεις όλες...Έλα μαζί μας λοιπόν να ανακαλύψουμε κάποιες από αυτές.. Καταπράσινα τοπία -Λιθόστρωτα στενά - πολιτιστική ιστορία - Σημαντικά Μοναστήρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως, μετά το ταξίδι αυτό, θα γεμίσετε με πρωτόγνωρα συναισθήματα!!


3-ήμερη εκδρομή αργίας 25η Μαρτίου ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

Βυτίνα –Τρίπολη – Σπάρτη - Σπήλαιο Δυρού – Αερόπολη – Γύθειο - Καλαμάτα


Αναχώρηση από Ηράκλειο 22 Μαρτίου

1η μέρα 22/03/24  
Συγκέντρωση  το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση.
2η μέρα 23/03/24  
Άφιξη στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για ένα από τα πιο διάσημα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας τη Βυτίνα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά της με τα παλιά πετρόσπιτα και στη πλατεία του χωριού θα επισκεφθούμε  την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, μια εκκλησία ξακουστή για το μαύρο, βυτινιώτικο μάρμαρο, που κοσμεί το εσωτερικό της. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενη στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας Τρίπολη, οπου θα δουμε στην πλατεία Άρεως τον ανδριάντα του Κολολοτρώνη, ομορφα νεοκλασικά και θα έχουμε  χρόνο για το γεύμα μας. Τελευταία στάση μας σε μια  από τις σημαντικότερες υστεροβυζαντινές πόλεις, αλλά και η αρχαία πόλη του Λεωνίδα τη Σπαρτη.Check in στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.
3η μέρα 24/03/24
Μετά το πλούσιο πρωινό μας στο μπουφέ του ξενοδοχείου, και αναχώρηση για τα Σπήλαια Δυρού, ένα από τα ωραιότερα σπήλαια που η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό με κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να κατακλύζουν το εσωτερικό του. Ένα καταπληκτικό θέαμα σας περιμένει και μια βαρκάδα  που θα σας μείνει αξέχαστη. 5χλμ Νότια της Αρεόπολης, θα φορέσετε σωσίβια οι μικρότεροι, και θα μπείτε σε μια βάρκα που θα σας οδηγήσει στο εσωτερικού του σπηλαίου. Μια διαδρομή στα έγκατα της Βλυχάδας, κάτι σαν εκπαιδευτική, κάτι σαν διασκεδαστική, μοναδική σίγουρα!! Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την ομορφη παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα το Γυθειο και την Αερόπολη, ενας ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, και πατρίδα των Μαυρομιχαλέων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4η μέρα 25/03/24
Πρωινό και αναχώρηση για την αρχόντισσα της Μεσσηνίας Καλαμάτα οπου θα παρακολουθήσουμε τις μοναδικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25η Μάρτιου. Μια πόλη, χίλια πρόσωπα. Μια πόλη που τραβά τα βλέμματα όλου του Ευρωπαϊκού νότου, κτήρια με αύρα νεοκλασική, πλατείες με ναούς του 19ου αιώνα, καταστήματα τέχνης, παραδοσιακά καφενεία. Αυτή η πόλη της Πελοποννήσου σίγουρα θα σας εκπλήξει! Μετα το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για Πειραιά με τις κατάλληλες στασεις. Επιβίβαση το πλοίο και διανυκτέρευση εν πλω.
5η μέρα 26/03/24
Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί.
 

Τιμή ατόμου   € 235


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια πλοίου σε οικονομική θέση.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Σπάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* plus με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Εκδρομές - Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει του προγράμματος.
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Διόδια – διελεύσεις αυτοκινητοδρόμων.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
 • Φόρος Διανυκτέρευσης που καταβάλλεται στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
 • Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 30% της αξίας του εισιτηρίου.
 • Διάφορα Μονόκλινου € 60.
 • Διάφορα σε ΑΒ4 -ΑΒ3 € 30.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400