ΤΗΝΟΣ ~ 3 ΗΜΕΡΕΣ ~

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΕΣ

Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας Προσκυνηματικές Εκδρομές

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

185


3-ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤO ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ   ΣΤΗ ΤΗΝΟ!


 

*  Απευθείας αναχώρηση από Ηράκλειο 18 Σεπτεμβρίου  * 


  1η μέρα Παρασκευή 18/9 Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Τήνο γύρω στις 14.00.Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη καρδιά της Τήνου στο λιμάνι. Η τοποθεσία του σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, μετά από δομική ανακαίνιση του κτιρίου το 2020, το καθιστούν μοναδικό κατάλυμα στο νησί! Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
2η μέρα Σάββατο 19/9 Πρωινό και  ελεύθερος χρόνος για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει την λειτουργεία. Στη συνέχεια  επιβίβαση στο  πούλμαν για γνωριμία του νησιού με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του. Θα επισκεφθούμε το Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης, την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου (στην Οσία Πελαγία),  στα χωριά Βόλακα και Πύργο για βόλτα, καφέ και γλυκό και προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι και το εργαστήρι του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το μουσείο των Τηνίων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Διανυκτέρευση.
3η μέρα  Κυριακή 20/9  Πρωινό  και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια, και μια ακόμη επίσκεψη στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Συγκέντρωση στις 13.30 για τη μεταφορά μας στο λιμάνι.Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στο Ηράκλειο γύρω στις 19.00

Τιμή / άτομο: € 185


Περιλαμβάνεται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Τήνος - Ηράκλειο
  • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό επιλεγμένο  ξενοδοχείο 3*  με πρωινό
  • Συνοδός του γραφείου μας με γνώσεις
  • Επαγγελματίας τοπικός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
 

Δεν περιλαμβάνεται:

  • Φόρος διανυκτέρευσης 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
  • Διαφορά μονόκλινου €35
 

Παιδιά 0-4 δωρεάν


Παιδιά 5-10  €165 σε 3κλινο δωμάτιο με γονείς


Σημείωση:
Το ξενοδοχείο μας  βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο λιμάνι της Τήνου. Η τοποθεσία του σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, μετά από δομική ανακαίνιση του κτιρίου το 2020, το καθιστούν μοναδικό κατάλυμα στο νησί!
* Δηλώσεις συμμετοχής μόνο με προκαταβολή.
* Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

*  Πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας  *