2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

95

Άγρια τοπία και απομόνωση, αυθεντική φιλοξενία, γαλήνη και βουτιές  σε κρυστάλλινα νερά και  χρυσαφένια αμμουδιά. Ελευθερία, φύση, απομόνωση. Τρεις λέξεις περιγράφουν την 2-ήμερη εκδρομή μας στο Τσούτσουρα: Ένας τόπος γεμάτος θετική ενέργεια!


Αφεθείτε στη γαλήνη των πανέμορφων ακτών της Νότιας Κρήτης και ανακαλύψτε ένα καταφύγιο όπου η κρητική γοητεία συναντά την αυθεντική φιλοξενία σε παραλιακό ξενοδοχείο 4* στην καρδιά του οικισμού.


Αναχώρηση 22 Ιουνίου

1η μέρα.22/06 
Αναχώρηση  το πρωί  γύρω  στις 09.00 και η πρώτη μας στάση  είναι στη Μονή Καλλέργη κτισμένη σε μια κατάφυτη περιοχή με πολλούς λόφους και ανάγλυφο έδαφος αφιερωμένη αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη   Πρόδρομο. Στη συνέχεια  καφεδάκι στο Καστέλλι. Συνεχίζουμε για το Νότο του Ηρακλείου και στην στην έξοδο των επιβλητικών φαραγγιών είναι ο Τσούτσουρας, στην τοποθεσία που ήταν κτισμένη η αρχαία πόλη Ίνατος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χαλαρώστε στην πισίνα του ξενοδοχείου, απολαύστε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά που θεωρούνται ιαματικά και θεραπευτικά από την αρχαιότητα. Η ευρύτερη περιοχή του Τσούτσουρα αποπνέει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Στην αρχαία Ίνατο, στο σπήλαιο που βρίσκεται εκεί, λατρευόταν η Ειλειθυία, θεά του τοκετού. Καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα, ζήστε τη ζωντανή νυχτερινή ζωή του Τσούτσουρου. Διανυκτέρευση.
2η μέρα.23/06
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, έως το απόγευμα που θα επιβιβαστούμε στο  πούλμαν για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο.
 

Τιμή ατόμου € 95

Περιλαμβάνονται:

 
 • Κλιματιζόμενο πούλμαν σ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Mία Διανυκτέρευση σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό.
 • Συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400