Πραγματ/θηκε: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ-ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΟΥΠΠΟΛΗ

ΕΥΡΩΠΗ

Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Ευρώπη

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

275

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ-ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΟΥΠΠΟΛΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Τιμή ατόμου €275


ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΈΝΑ!


Η παραμονή μας είναι στο Μπόροβετς, το ψηλότερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας. Το ξενοδοχείο μας είναι καινούργιο, είναι 4 Αστέρων και πνιγμένο μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο 1315 μέτρα.

(Δίνουμε εγγύηση ότι θα επιστρέψετε 10 χρόνια νεότεροι)


1η μέρα 15/11 Ηράκλειο-Πειραιάς
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα 16/11 Πειραιάς-Μποροβετς
Άφιξη το πρωί στον Πειραιά και επιβίβαση στο πούλμαν. Πρώτη στάση μας είναι στο Ολυμπους Πλάζα Τανάγρας, η δεύτερη λίγο πριν τη Στυλίδα και η τρίτη για το μεσημεριανό μας φαγητό στο Ολυμπους Πλάζα στον Κορινό. Συνεχίζουμε το δρόμο μας και σε 2 ώρες και 1 τέταρτο είμαστε στον Προμαχώνα, στάση στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών, περνάμε τον έλεγχο διαβατηρίων και σε 2 ώρες και ένα τέταρτο θα είμαστε στο Μπόροβετς στο ξενοδοχείο μας ,το οποίο είναι 4* καινούργιο και πολυτελέστατο. Το Μπόροβετς είναι το διασημότερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας. Το ξενοδοχείο μας είναι πνιγμένο μέσα στα πανύψηλα έλατα. Θα εκπλαγούμε από την φυσική ομορφιά του τοπίου και μετά από 3 νύκτες εκεί θα επιστρέψουμε με νέα πνευμόνια. Δείπνο-Διανυκτέρευση.
3η μέρα 17/11 Μονή Ρίλας & Σόφια
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το μεγαλύτερο πνευματικό κέντρο της Βουλγαρίας, το μοναστήρι της ΡΙΛΑΣ. Βρίσκεται στην κορυφή Μαλιόβιτσα σε υψόμετρο 1200 μέτρων και προκαλεί δέος με την αρχιτεκτονική του. Θα περιηγηθούμε στους χώρους του, θα προσκυνήσουμε, θα μάθουμε την ιστορία του και θα φύγουμε ανανεωμένοι ψυχικά και πνευματικά. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για την πρωτεύουσα Σόφια όπου θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αλεξάντερ Νεύσκι, την Αγία Σοφία, το Πάρκο με το καταπληκτικό θέατρο, το Προεδρικό Μέγαρο όπου μπορούμε να φωτογραφηθούμε με τους φρουρούς του, την Ροτόντα του Αγίου Γεωργίου και φυσικά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης για φαγητό, ψώνια αλλά και να περιπλανηθούμε στην πόλη μόνοι μας. Αργά το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας.(60 χιλ.) Δείπνο-Διανυκτέρευση.
4η μέρα 18/11 Μπόροβετς-Φιλιππούπολη
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πανέμορφη Φιλιππούπολη, πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμυλίας. Θα περπατήσουμε στον μεγάλο πεζόδρομο, όπου εκτός από τα παλιά αρχοντικά μπορούμε να δούμε το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, το άγαλμα του Φιλίππου, το Αρχοντικό του Αργύρη Κουγιουμτζόλου και το πρώτο φαρμακείο της Φιλιππούπολης του 19ο αιώνα, φυσικα από Έλληνα Φαρμακοποιό της εποχής και την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα ,φαγητό, καφέ και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και να απολαύσουμε τα προνόμια του ξενοδοχείου. Δείπνο-Διανυκτέρευση.
5η μέρα 19/11 Μπόροβετς-Πειραιάς
Αναχωρούμε στις 7:00 και αποχαιρετούμε αυτό το μοναδικό δάσος με τα έλατα του που φθάνουν και τα 30 μέτρα, κάποια από αυτά να μας κοιτούν στητά και υπερήφανα και κάποια άλλα να υποκλίνονται σα να μας αποχαιρετούν και να μας ευχαριστούν για την επίσκεψη που τους κάναμε. Συνεχίζουμε με προορισμό μας τα σύνορα. Θα κάνουμε μια στάση για τις ανάγκες μας και θα πιούμε καφέ έξω από το Σιδηρόκαστρο. Η επόμενη στάση θα είναι για γεύμα και με τις ανάλογες στάσεις από ‘κει και κάτω θα φτάσουμε με το καλό στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο.
6η μέρα 20/11 Ηράκλειο
Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.
 • Ασφαλή και Άνετο ταξίδι με τα νέα πολυτελή Λεωφορεία μας.
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε καινούργιο ξενοδοχείο 4* Αστέρων Πολυτελείας.
 • 3 Πρωινά και 3 Δείπνα σε Πλούσιους μπουφέδες.
 • Θερμαινόμενη πισίνα, Χαμάμ, Τζακούζι, όλα δωρεάν.
 • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας με μεγάλη πείρα και γνώσεις.
 • Ατομικές αποδείξεις συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
 • Δημοτικός Φόρος στο ξενοδοχείο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 


 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε μουσεία

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 30
Διαφορά μονόκλινου €80

Για να ταξιδέψετε πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 2810 390912

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400