3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

ΕΥΡΩΠΗ

Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Ευρώπη

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

265

Bansko! Η απόλυτη διασκέδαση σε συνδυασμό με το καλύτερο χιονοδρομικό των Βαλκανίων.


3-ήμερη εκδρομή στο BANSKO!


Αναχώρηση από Ηράκλειο 28 Ιανουαρίου & 4 Φεβρουαρίου!


Προλάβετε θέσεις στις Early Booking έως 08/01/23. Μετά τις 08/01  η τιμή θα προσαρμόζεται κατόπιν ζήτησης.!!! Κάντε κράτηση τώρα!

1η μέρα
Συγκέντρωση το πρωι  στο αεροδρομιο Ηρακλειου και αναχώρηση για Θεσσαλονικη με απευθείας πτήση. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για  Bansko. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο - διανυκτέρευση.
2η μέρα
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στο πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Οι πίστες σας περιμένουν. Χορτάστε το χιόνι, την ομορφιά του Μπάνσκο και του βουνού Πίριν. Το καινούργιο τελεφερίκ μέσα από το Μπάνσκο, οι καινούργιες πίστες και τα λιφτ, σας προσφέρουν «αυστριακή» ποιότητα για το αγαπημένο σας σπορ. Όσοι θα θέλατε να μάθετε σκι υπάρχουν σχολές που θα φροντίσουν για σας. Εσείς που δεν κάνετε σκι ευκαιρία για να εξερευνήσετε το Μπάνσκο που έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιοθέατα με παράδοση στη αγιογραφία, στα ξυλόγλυπτα και στις λαϊκές τέχνες. Να περπατήσετε στην πλακόστρωτη κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει η πέτρινη εκκλησία της Αγίας Τριάδας µε το 30 µ. επιβλητικό καµπαναριό. Δείπνο-διανυκτέρευση.
3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Πρώτη μας στάση στο Σαντάνσκι, γνωστό για τις ιαματικές πηγές και τη φθηνή αγορά του. Χρόνος για καφέ και βόλτα στο πεζόδρομο με τα καταστήματα. Συνεχίζουμε για τα σύνορα και άφιξη στη Θεσσαλονίκη όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 265


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 
 • Αεροπορικά εισιτήρια Ηρακλειο-Θεσ/κη-Ηρακλειο με την Sky express
 • Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο Bansko σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο.
 • Φόροι Αεροδρομίων.
 • Mια χειραποσκευή έως 8 κιλά.
 • Μια αποσκευή έως 20 κιλά
 • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Φόρος διανυκτέρευσης που καταβάλετε στο ξενοδοχείο με την άφιξη.
  Πτήσεις:
 • 28/01/23 & 04/02/23 : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 50- 10.05
 • 30/01/23 & 06/02/23 : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 00- 16.05
ΠΡΟΣΟΧΗ!
 1. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.
 2. Αντίστοιχα κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (π.χ. αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κλπ.).
 3. Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση του δεύτερου γονέα.
 4. Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν χωρίς γονείς, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.
 5. Στο Μπάνσκο μας περιμένουν  μπαρ και καφετέριες, ντίσκο και πάνω από 100 γραφικές ταβέρνες, οι περισσότερες με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Γουρουνόπουλα, γεμιστά αρνιά,τοπικά μαγειρευτά και κυνήγι. Επισκεφθείτε τα μαγαζιά με σουβενίρ, με εξοπλισμό σκι αλλά και με ρούχα και είδη σπορ.
 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400