ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Α! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ  22 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΦΗΣ ΠΕΤΡΑΣ


Αναχώρηση  για τη Μονή, ένα από τα παλιότερα και σπουδαιότερα μοναστήρια της Κρήτης όπου θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Χαιρετισμών. Μετά την ακολουθία θα σταματήσουμε για ρακί-ούζο κι επιστροφή στο Ηράκλειο.


Β! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ  29 ΜΑΡΤΙΟΥ / ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ


Αναχώρηση  για τη Μονή Οδηγήτριας, ένα από τα παλιότερα και σπουδαιότερα μοναστήρια της Κρήτης όπου θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Χαιρετισμών. Στο τέλος της ακολουθίας θα κεραστούμε στο Αρχονταρίκι της Μονής και θα επιστρέψουμε στο Ηράκλειο.


Γ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ  5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ / ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ - ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ 


Αναχώρηση  για τη Μονή Αγ. Ειρήνης που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Ψηλορειτη. Ένα γυναικείο Μοναστήρι από τα παλαιοτέρα στο Μαλεβυζι. Θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Χαιρετισμών και στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο σε παραδοσιακή ταβέρνα για την ρακί μας. Επιστροφή στο Ηράκλειο.


Δ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ  12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ / ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΑΛΕΠΑΣ


Αναχώρηση  για τη Μονή Χαλέπας, όπου θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Χαιρετισμών. Στο τέλος της ακολουθίας θα κεραστούμε στο Αρχονταρίκι της Μονής και θα επιστρέψουμε στο Ηράκλειο.


ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ  19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ / ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΡΟΝΤΗΣΙΟΥ


Αναχώρηση  για τη Μονή όπου θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Χαιρετισμών. Στο τέλος της ακολουθίας θα και θα επιστρέψουμε στο Ηράκλειο


Σημείωση: Οι ώρες αναχώρησης θα καθοριστούν ανάλογα με το πρόγραμμα έναρξης της λειτουργίας των Ιερών Μονών.


Σε όλες τις εκδρομές περιλαμβάνεται:

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400