ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (3 ΗΜΕΡΕΣ)

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

150

Δεκέμβριος…….. Το παραμύθι ξεκινά. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑ
Αναχώρηση 24 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 24/12


Αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 11.00 το πρωί και κάνοντας στάση για καφεδάκι θα φτάσουμε στα όμορφα Χανιά. Ο εορταστικός διάκοσμος και η μουσική κυριαρχούν στην όμορφη πόλη!! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα μας προσφέρει την ευκαιρία για παιχνίδι και ξεφάντωμα με περισσότερες από 20 εκδηλώσεις. Το απόγευμα θα γευματίσουμε και μετά θα αναχωρήσουμε για το σπήλαιο του Αι Γιάννη του Ερημίτη όπου θα παρακολουθήσουμε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου. Η ήρεμη και επιβλητική ομορφιά του σπηλαίου και η αναπαράσταση που θα δούμε θα μας κάνουν να νοιώσουμε πολλά συναισθήματα. Μετά το τέλος της λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Σάββατο 25/12


Μετά το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρωινό θα αναχωρήσουμε για το καταπράσινο χωριό Στύλος, με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά, τις πηγές και τη μεγάλη πλατεία, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και να γευτούμε παραδοσιακές νοστιμιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.
Κυριακή 26/12


Πρωινό κι πρώτη μας στάση στις Βρύσες και το μεσημέρι γεύμα με διασκέδαση και ζωντανή μουσική στο παραδοσιακό χωριό Σωματάς. Επιστροφή στο Ηράκλειο γεμάτοι χαρά και προσδοκία για τα καλύτερα!!!


Τιμή ατόμου €150
Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πούλμαν
 • 2 νύκτες σε κεντρικό ξενοδοχείο ( πλήρες ανακαινισμένο) 3*
 • 2 πλούσια πρωινά
 • Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν & ένα πλήρες γεύμα 
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Φόρος διανυκτέρευσης

Δεν Περιλαμβάνονται:

 1. Ποτά στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο
 2. Διαφορά μονόκλινου € 40
Παιδιά 5-12 ετών €125 ( σε δωμάτιο με 2 ενήλικες)

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400