ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (3 ΗΜΕΡΕΣ)

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

130

Δεκέμβριος…….. Το παραμύθι ξεκινά. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑ .


ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ ! €130


Έχετε βρεθεί ποτέ σε σπηλιά παραμονή των Χριστουγέννων; Η παράδοση κάθε χρόνο οδηγεί τους κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων αλλά και τους κτηνοτρόφους που προσφέρουν τα ζώα τους για την φάτνη του Χριστού, στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, στη «Μαραθοκεφάλα» Κολυμβαρίου. Το σπήλαιο του Αϊ-Γιάννη έχει χωρητικότητα σχεδόν 4.000 ατόμων. Παραμονή Χριστουγέννων πλήθος κόσμου παρακολουθεί τη θεία λειτουργία και την αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού με φάτνη και ζώα που φέρνουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, φωτιές, σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή της σπηλιάς. Εμείς θα σας πάμε εκεί και σε ….. πολλά άλλα!

Αναχώρηση 24 Δεκεμβρίου!!!

Τρίτη 24/12 


Αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 11.00 το πρωί και κάνοντας στάση για καφεδάκι θα φτάσουμε στα όμορφα Χανιά. Ο εορταστικός διάκοσμος και η μουσική κυριαρχούν στην όμορφη πόλη! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα μας προσφέρει την ευκαιρία για παιχνίδι και ξεφάντωμα με περισσότερες από 20 εκδηλώσεις. Το απόγευμα θα γευματίσουμε και μετά θα αναχωρήσουμε για το σπήλαιο του Αι Γιάννη του Ερημίτη όπου θα παρακολουθήσουμε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου. Η ήρεμη και επιβλητική ομορφιά του σπηλαίου και η αναπαράσταση που θα δούμε θα μας κάνουν να νοιώσουμε πολλά συναισθήματα. Μετά το τέλος της λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Τετάρτη 25/12 


Μετά το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρωινό θα αναχωρήσουμε για το καταπράσινο χωριό Στύλος, με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά, τις πηγές και τη μεγάλη πλατεία, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και να γευτούμε παραδοσιακές νοστιμιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.
Πέμπτη 26/12


Πρωινό κι πρώτη μας στάση στις Βρύσες και το μεσημέρι γεύμα με διασκέδαση και ζωντανή μουσική στο παραδοσιακό χωριό Σωματάς. Επιστροφή στο Ηράκλειο γεμάτοι χαρά και προσδοκία για τα καλύτερα!


Περιλαμβάνονται: 


*Μεταφορές με πούλμαν
*2 νύκτες σε κεντρικό ξενοδοχείο στα Χανιά
*Ένα Δείπνο & ένα γεύμα & Εορταστικό Δείπνο με ζωντανή μουσική
*Συνοδός
*Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400