ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (3 ΗΜΕΡΕΣ)

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

150

Δεκέμβριος. . .  Το παραμύθι ξεκινά. 


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 


Έχετε  βρεθεί ποτέ σε σπηλιά παραμονή των Χριστουγέννων; Η παράδοση κάθε χρόνο οδηγεί τους κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων  αλλά και τους κτηνοτρόφους που προσφέρουν τα ζώα τους για την φάτνη του Χριστού, στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, στη «Μαραθοκεφάλα» Κολυμβαρίου. Το σπήλαιο του Άι-Γιάννη έχει χωρητικότητα σχεδόν 4.000 ατόμων! Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τη θεία λειτουργία και την αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού με φάτνη και ζώα που φέρνουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, φωτιές, σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή της σπηλιάς.

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑ

Αναχώρηση 24 Δεκεμβρίου

 

Παρασκευή 24/12

Αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 11.00 το πρωί και κάνοντας στάση για καφεδάκι θα φτάσουμε στα όμορφα Χανιά. Ο εορταστικός διάκοσμος και η μουσική κυριαρχούν στην όμορφη πόλη! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα μας προσφέρει την ευκαιρία για παιχνίδι και ξεφάντωμα με περισσότερες από 20 εκδηλώσεις.  Ελεύθερος χρόνος έως τις 21.00 που  θα αναχωρήσουμε για το σπήλαιο του Αι Γιάννη του Ερημίτη όπου θα παρακολουθήσουμε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου. Η ήρεμη και επιβλητική ομορφιά του σπηλαίου και η αναπαράσταση που θα δούμε θα μας κάνουν να νοιώσουμε πολλά συναισθήματα. Μετά το τέλος της λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 25/12

Μετά το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρωινό  θα αναχωρήσουμε για το Ακρωτήρι όπου από ψηλά θα θαυμάσουμε το κόλπο της Σούδας και θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων (με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας) Η Μονή διαθέτει αξιόλογο Μουσείο και έκθεση με βιολογικά προϊόντα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το  ιστορικό  χωριό Θέρισσο με την άγρια ομορφιά όπου βρίσκεται το αρχηγείο του Βενιζέλου. Ελεύθερος χρόνος για το γεύμα μας σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στα Χανιά - ξεκούραση και το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 26/12

Πρωινό και σήμερα η αναχώρηση μας θα είναι μετά το μεσημέρι για να παρακολουθήσουμε την γιορτινή διοργάνωση του γνωστού πλέον σε όλη την Ελλάδα Santa Run όπου όλη η πόλη είναι παρούσα, γεμίζουν όλοι οι δρόμοι από μουσική και κεράσματα από τους καταστηματάρχες. Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Ρέθυμνο και επιστροφή στο Ηράκλειο γεμάτοι χαρά και προσδοκία για τα καλύτερα!!!
 

Τιμή ατόμου €150
Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πούλμαν.
 • 2 νύκτες σε κεντρικό ξενοδοχείο στα Χανιά  με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική.
 • Συνοδός του γραφείου μας
 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλ. 1: +30 28970 42609

  Τηλ. 2: +30 6946 082751

  Φαξ: +30 2810 761400