3ΗΜΕΡΟ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΚΡΗΤΗ

"Ταξιδέψτε και απολαύστε μαζί μας την Κρήτη"

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

135

3ήμερο 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά.
Ένα μαγευτικό 3ήμερο στο Νομό Χανίων. Ένα χαρμάνι πολιτισμών και φυσικών τοπίων.


Ρέθυμνο – Χανιά - Αγ. Τριάδα Τζαγκαρόλων – Θέρισσο - Λίμνη Κουρνά - Σωματάς


Παρασκευή 28/10
Αναχώρηση γύρω στις 09.00 το πρωί για το Βενετσιάνικο Ρέθυμνο όπου θα παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης που είναι ένας λαβύρινθος γεμάτος εκπλήξεις. Χαίρεσαι να περπατάς και να ρουφάς κάθε ανάσα αυτής της πόλης. Συνεχίζουμε για τα όμορφα Χανιά και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας που είναι στο κέντρο της πόλης! Διανυκτέρευση.
Σάββατο 29/10
Πρωινό και αναχώρηση για το Ακρωτήρι όπου από ψηλά θα θαυμάσουμε το κόλπο της Σούδας και θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων (με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας). Η Μονή διαθέτει αξιόλογο Μουσείο και έκθεση με βιολογικά προϊόντα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το λόφο του Προφήτη Ηλία όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων και θα απολαύσουμε πανοραμικά τη πόλη των Χανίων. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το ιστορικό χωριό Θέρισσο με την άγρια ομορφιά όπου βρίσκεται το αρχηγείο του Βενιζέλου. Ελεύθερος χρόνος για το γεύμα μας σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στα Χανιά. Διανυκτέρευση.
Κυριακή 30/10
Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στη Σταυροπηγιακή Μονή Χρυσοπηγής και στη συνέχεια στάση για μια Σφακιανή πίτα με καφεδάκι στη Λίμνη Κουρνά. Το μεσημέρι γεύμα με διασκέδαση στο παραδοσιακό χωριό Σωματά. Επιστροφή το απόγευμα στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 135

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας .
• Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Δυο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
• Ένα πλήρες γεύμα με ποτά και Μουσική. (Πλήρες μενού).
• Συνοδός του γραφείου μας.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Τηλ. 1: +30 28970 42609

    Τηλ. 2: +30 6946 082751

    Φαξ: +30 2810 761400