Πραγματ/θηκε: Ζάκυνθος 5 ημέρες

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

299

 
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!! στο Φιόρο του Λεβάντε…στο Πολυτελές Hotel Majestic All Inclusive !!!
ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €299!!! ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!!! Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, αναψυκτικά, ποτά!!! .
Aναχώρηση από Ηράκλειο 30 Ιουλίου

1η μέρα 30/07/19
Συγκέντρωση στο Λιμάνι του Ηρακλείου και αναχώρηση για τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η μέρα 31/07/19
Άφιξη στον Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και με τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ, φτάνουμε στο λιμάνι της Κυλήνης, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε μπουφέ. Απόγευμα ελεύθερο. Όσοι επιθυμούν μπάνιο στην παραλία του Λαγανά. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
3η μέρα 01/08/19
Πρόγευμα (μπουφέ) και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενέπνευσθη τον ύμνο στην Ελευθερία. Αναχώρηση για την πανέμορφη παραλία του Αλικανά παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα (μπουφέ). Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ) και στην συνέχεια μετάβαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η μέρα 02/08/19
Πρόγευμα (μπουφέ). Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αϊ Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό(προαιρετικό) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές ( προαιρετικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο, Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.
5η μέρα 03/08/19
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το F/B που θα μας μεταφέρει στην Κυλλήνη, και στη συνέχεια με τις απαραίτητες στάσεις για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο.
6η μέρα 04/08/19
Άφιξη στο Ηράκλειο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 


• Εισιτήρια πλοίου σε οικονομική θέση Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο
• Μεταφορές - εκδρομές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• 3 διαν/σεις στο πολυτελές ξενοδοχείο 4**** Majestic στο Λαγανά
• Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη
• Διόδια Αυτοκινητοδρόμων
• Συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΝΒΑΝΟΝΤΑΙ: 


• Οτιδήποτε προαιρετικό
• Δημοτικοί φόροι οι οποίοι καταβάλλονται στο ξενοδοχείο €3 ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΒ4 €30

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 60€

Παιδιά από 05-12 ετών €140 (σε δωμάτιο με γονείς)

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 1: +30 2810 390912

Τηλ. 2: +30 6946 082751

Φαξ: +30 2810 761400